De nieuwe Kneipp Mindfull skin collectie!

Onlangs ontving ik weer een ontzettend heerlijk pakket van Kneipp. 
Het is echt altijd een cadeautje als ik weer iets van Kneipp ontvang!

Hoe leuk is dit alleen al ingepakt! Een doos vol met de nieuwe producten van de Kneipp Mindfull skin collectie!
Ik werd er helemaal happy van en inmiddels gebruik ik de producten ongeveer anderhalve week dus deel ik vandaag mijn ervaring met deze nieuwste producten.

Het pakket bestaat vooral uit verschillende soorten gezicht producten wat ik wel heel erg fijn vind want mijn douche staat vol met de douchegel, scrubs en nog meer fijne producten van Kneip, maar echt gezichtsproducten had ik niet echt.
Ik geef eerlijk toe ik heel vaak gewoon ging slapen met make-up op en mijn gezicht in de avond dus niet erg goed verzorgde. Ik douche altijd in de ochtend, maar sinds ik dit pakket ontving heb ik elke avond braaf mijn gezicht gereinigd en ben ik begonnen met deze producten.

* Protecting day cream

Deze dagcreme vind ik zelf fijn in combinatie met de Cleansing gel
het brengt de droge en vochtarme huid terug in balans. Zelf had ik eerder een vrij droge huid, maar doordat ik mijn voeding heb veranderd merk ik ook dat mijn huid minder droog aan voelt. Ik heb zelf deze dus inmiddels verruild met een ander product van de collectie wat je hieronder kunt lezen, maar hij werkt dus uitstekend voor de droge en vochtarme huid.

* Boosting vitamin Serum

Deze klinkt alleen al lekker gezond vinden jullie niet? Haha ik vind dit zelf een fijn product omdat het een licht product is en ik er niet van hou als je een hele laag op je gezicht voelt. Het is een energiebooster voor je huid met o.a. vitamines C en E.

* Refreshing Cleansing Gel

De naam zegt het al, deze cleansing gel kon ik dus wel gebruiken om toch even in de avond netjes mijn make-up eraf te halen. Wat mij meteen opviel was dat het een soort fijn laagje op je huid achter laat. Mijn gezicht voelde heel droog aan als ik dan wel eens de moeite nam(lees bijna nooit) mijn make-up te verwijderden met een make-up doekje, maar deze voelt echt wel lekker smooth!

* Regenerating Sleeping Cream

Deze nachtcreme is vooral bedoeld voor een goed herstel van omgevingsvervuiling en huid stress het bevat de anti-oxidant goudsbloemextract die je huid ’s nachts herstelt en heel eerlijk? Het is gewoon na een reiniging van je gezicht fijn om er een creme op te smeren toch?

* Reviving Eye Cream

Favoriet! Deze vind ik echt fijn! Ik heb best geluk op mijn 33e ( waaa bijna 34) dat ik nog geen rimpels heb, maar met mijn nachtbrakende rituelen soms heb ik wel eens wallen en het idee ik nu een creme apart heb daarvoor geeft me gewoon een goed gevoel! Ik gebruik deze elke ochtend en avond!

* Moisturizing 24 H Cream

Deze heb ik dus verruild met de dagcreme wat ik hierboven schreef. Het zorgt voor een optimale vochtbalans gedurende de hele dag. De lichte, niet-vette textuur geeft je huid een fris gevoel en ik vind deze zelf dus aangenamer voelen omdat het een lichte, maar toch voedende creme is die fijn is voor onder mijn make-up.

De geuren van deze producten vind ik stuk voor stuk lekker. Ik heb best een hele gevoelige huid en krijg al snel bultjes of uitslag van veel cremes, ik smeer nu dus ongeveer anderhalve week en het gaat tot nu toe goed! Hopen dat dat zo blijft!

 

Benieuwd geworden? Surf dan even hierheen!

 

 

mommysworld

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *