Ik vond eindelijk DE beste dagcrème!

Echt ik ben zo ongelofelijk blij want ik heb namelijk de beste dagcrème voor mezelf na jaren gevonden!
Ik had jaren lang dat ik geen dagcrème opdeed omdat ik altijd kort erna bultjes of uitslag kreeg. Ik ben naar verschillende drogisterijen en apotheken geweest om te vragen welk merk voor mij wel zou kunnen werken, maar zonder resultaat. Ik betaalde dan best flink voor een potje dagcrème speciaal voor de gevoelige huid, maar toch merkte ik dat na twee dagen mijn huid roder werd en geïrriteerd raakte. Ik ontving van Newpharma een pakket met allemaal beauty producten en mocht dit testen.

Er zaten verschillende dagcrèmes in dus het duurde een tijdje om uit te vogelen of er iets voor mij bij zat. Ik vond dit eerst niet heel fijn omdat ik bang was ik meteen weer onder de uitslag zou komen, maar dat viel gelukkig mee!

Op de website vind je allemaal verschillende fijne producten en merken voor een lagere prijs.
Naast alle beauty producten kun je hier trouwens ook terecht van vitamines, mineralen en van luiers tot andere verzorgende producten.
Ik ontving dus een pakket met allemaal verschillende crèmes en beauty producten waar ik erg tevreden mee was.
Ik deel niet alles, maar wel de producten die ik meteen weer opnieuw zou willen bestellen.

Vichy Idéal Soleil Zonnebrand Spray Kind SPF50

Voor de kindjes ontving ik deze Vichy Idéal Soleil Zonnebrand spray. Ik ben echt een voorstander bij de kindjes om een factor 50 te nemen en het is een heel erg fijn product. Ik vind een spray trouwens ook altijd handiger dan een tube met creme.

Clinique High Impact Mascara Black.

Deze mascara ontving ik en echt het is een super fijne mascara! Ik ben altijd aan het klooien welke mascara ik nou fijn vind en ging van het ene naar het andere merk, maar dit is toch wel een aanrader! Hij kost trouwens normaal 25,35,- en hier 17,99. Je doet er ook ontzettend lang mee dus dat vind ik het dan wel waard!

 

Weleda Granaatappel Verstevigende Dagcrème Tube


En als laatst en dit is niet omdat dit gesponsord word, maar ik daadwerkelijk echt gelukkig word van deze dagcrème!

Alleen de tekst ‘rijpe huid staat me niet zo aan omdat ik me dan oud voel, maar serieus ik kreeg dus zoals je hierboven kon lezen uitslag van heel veel dagcrèmes.
Ik was zeer verbaasd dat ik na drie dagen smeren nog nergens last van had en inmiddels gebruik ik deze dagcrème al twee maanden! Ik hou het dus vanaf nu ook bij deze dagcrème.

Besteed jij veel aandacht aan verzorging voor jezelf of ben je net als mij de mama die er normaal niet zo snel de tijd of het geld vooral voor over heeft?
Tip dus om hier te kijken omdat de prijzen nogal kunnen schelen en ik er oprecht blij van werd mijn beautycase weer wat voller zit!

 

 

 

mommysworld

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *