Review: Kneipp Silky Secret + Winactie!

Vandaag weer eens een review met beauty producten! Dat is een tijdje geleden. Ik test regelmatig nieuwe beauty producten, maar ik vergeet gewoon vaak om er dan even leuke foto’s van te maken en er een review over te schrijven.  Ik ontving van Kneipp de Silky secret lijn en ik vind het altijd wel fijne producten van Kneipp en hoe ik deze lijn van Kneipp vind vertel ik hieronder plus ik mag hetzelfde Kneipp pakket weggeven!

Silky secret body lotion

Deze bodylotion met een voedende werking bevat melkproteïnen en zijdeboombloesemextract. De geur is lekker, maar ook vrij neutraal niet dat je een overdreven parfum lucht ruikt zoals sommige lotions dat kunnen hebben. De tube is handig en de verpakking ziet er trouwens zoals de hele lijn van Silky secrets wel smooth uit!

Body creme

Eigenlijk gaat mijn voorkeur iets meer uit naar de body creme in plaats van de lotion. Ik denk wel dat dat ligt aan welk huidtype je hebt. Ik heb een vrij droge huid en deze body creme is net even iets dikker en lijkt op mijn lichaam dan toch wat meer te doen als de lotion. Hij is ook speciaal voor de normale tot droge huid dus ideaal en heerlijk na mijn bad ritueel!

Douche foam

Ik hou echt van douche foams! Je hoeft echt maar een heel klein beetje te gebruiken en toch heb je super veel schuim! Heerlijk en wel mijn favoriet van de drie. Ook deze ruikt super lekker en inmiddels is het ingepikt door de kinderen want hoe vet is een bad vol met schuim!

Wil jij ook graag deze producten van Kneipp wel proberen?  Laat dan hieronder even een reactie achter en wie weet win jij dit lekkere Kneipp pakketje!

Voor de heerlijke producten van kneipp kun je ook een kijkje nemen op de website.

mommysworld

15 reacties

  1. Lijkt me heerlijk ! Ken deze lijn nog niet van kneipp en zou hem natuurlijk wel willen proberen 😍

  2. Kneipp 😍 dat is zo lang geleden dat ik die in huis heb gehad! Lijkt me dus super om te winnen. Helemaal als de body creme goed is voor de droge huid. Ik heb daar best wel last van en zou super zijn als deze dan helpt! 🙏😁

  3. Ik wil deze lijn van kneip heel graag proberen. Ik gebruik regelmatig producten van kneip, zo fijn 💚

  4. Kneipp is echt een van mijn favoriete merken! Wat een verwennerij zal dat zijn. Deze kans laat ik dus zeker niet lopen 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *