Review: Kneipp voetverzorging

Ik mocht de lekkere producten van Kneipp reviewen en nu de zomer in aantocht is willen we natuurlijk wel mooie zachte voeten!
8 op de 10 vrouwen last hebben van voetproblemen. De meest voorkomende problemen zijn droge voeten en eelthuid. Gelukkig introduceert Kneipp dit voorjaar haar vernieuwde range voetverzorging die zachter en effectiever is dan ooit. De frisse geur van natuurlijke calendula en sinaasappelolie vormt de basis voor deze producten. Combineer een Kneipp voetbad met de verzorgende 5-in1 Voetcrème of Voetbutter en maak jouw voeten helemaal zomerklaar met de nieuwe lekkere producten van Kneipp!
Ik moet zeggen dat ik altijd de producten van Kneipp al lekker vond, maar eigenlijk veel te weinig mezelf verwen met al deze lekkere crèmes en verzorgingsproducten. Nu het pakketje binnen kwam en ik even geen kindjes om me heen had, heb ik ze even getest en ik vind het erg fijne producten met een lekker geurtje. Ik heb zelf best droge voeten en merkte dat dit best veel goeds deed voor mijn voeten. Ik ga dus toch maar wat vaker smeren!


Werking & Adviesprijs.

Kneipp Voetbadbruistablet. Verfrist, ontspant en verzorgt vermoeide voeten € 1,89 (80 gr)

Kneipp Voetbadkristallen (pot) Verfrissen, reinigen en verzorgen € 7,99 (500 gr)

Kneipp 5-in-1 voetcrème Beschermt en herstelt, verzorgt, hydrateert, € 8,49 (75 ml) verlicht jeuk, versterkt de huidbarrière

Kneipp Voetbutter Voedend voor droge voeten, houdt voeten fris € 8,99 (100 ml)

Kneipp Eeltcrème Vermindert eelt effectief en langdurig € 8,49 (50 ml)

3 extra verzorgingstips

Tip 1 Mini-voetenspa

Neem wat vaker een voetenbad. Je eigen mini-voetenspa in huis. Alles wat je nodig hebt is een kom met warm water en de Kneipp Voetbadkristallen of een Voetbadbruistablet. Een warm voetenbad werkt verwarmend en ontspannend. Het verfrist je voeten, geeft je lichaam een oppepper en het is een ideaal middel tegen slaapproblemen en stress.

Tip 2 Overnight Voetbutter

Zien je hielen eruit als droge woestijngrond? Smeer je voeten dan voor het slapen gaan dik in met de nieuwe Kneipp Voetbutter en trek daarna meteen katoenen sokken aan over de crème. De volgende ochtend zijn je voeten weer mooi glad en zacht.

Tip 3 Anti-eelt

De nieuwe Kneipp Eeltcrème vermindert eelt effectief en langdurig. Elke dag even insmeren en je voeten worden weer zacht en soepel. De crème bevat 25% ureum, een huideigen stof die de huid verzacht.

Voor meer info surf je naar de website van Kneipp

mommysworld

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *