Hoe organiseer je de leukste babyshower?

hoe

Babyshowers zijn op het moment steeds populairder, maar wat houd eigenlijk precies een babyshower in? Een babyshower is eigenlijk bedacht om ervaringen en kennis te delen op het aanstaande moederschap en werd alleen gedaan als je in verwachting was van je eerste kindje. Tegenwoordig zien we het meer als een gezellig feestje wat je viert met je vriendinnen maar ook familie en zelfs mannen zie je steeds meer betrokken worden bij een babyshower! Ook maakt het niet meer uit of je nou in verwachting bent van je eerste, tweede of misschien wel derde kindje!  Maar hoe organiseer je nou eigenlijk de perfecte babyshower?
Om je een beetje op weg te helpen heeft het bekende woonwarenhuis Westwing een nieuw concept ontwikkelt voor drie verschillende gelegenheden met de passende naam de perfecte gastvrouw . Ze geven hier de beste tips en ideeën voor een geslaagde avond!
Zo lees je hier alles voor een gave girls night in, een romantisch diner en dus ook voor een babyshower!
Laat je inspireren en organiseer een onvergetelijke avond met deze leuke en handige tips maak jij indruk als de perfecte gastvrouw én is jouw avond gegarandeerd een feest waar nog lang over nagepraat zal worden!

wess

Met een leuke en mooie aankleding creëer je meteen een feestelijke en gezellige sfeer.
Op een babyshower is de babyshower-tafel toch wel echt het middelpunt van het feestje. Kleed de tafel daarom mooi aan met een mooi tafelkleed, bloemen en linten en zet hier de schalen met hapjes op. Natuurlijk staat het lief om de kleuren roze of blauw overal terug te laten komen! Op de babyshower-tafel kun je ook kleine cadeautjes klaarzetten, die je na afloop als bedankje aan de gasten meegeeft! Altijd leuk om verrast te worden en anderen ook te verassen toch?
west1

Zelf heb ik geen babyshower gehad, ik heb ook het idee dat dat nu echt meer is als dat toen ik zwanger was, Heb jij wel  een babyshower gehad en hoe was dit georganiseerd?

Liefs Lin! ♥

Hoe organiseer je de leukste babyshower?

 

mommysworld

8 reacties

  1. Ik heb wel een babyshower gehad, toevallig een week voor de bevalling, dus dat was slim gepland hahah! Zelfs mij man heeft er 1 gehad. T was de dames en de heren apart op dezelfde dag. Hun gingen uiteten en stappen en ik moest allerlei rare spelletjes doen hahah! Werd gehouden in onze stam café die van de vader van een vriendin van mij is haha. Helemaal versierd enzo.

  2. Ik heb wel een babyshower gehad en was blij verrast. Het was erg gezellig en heb leuke en praktische dingen gekregen.

  3. Ik ben ook groot fan van Westwing! Mijn babyshower was trouwens zwaar mislukt. Ik kwam erachter, dus niet verrast, de auto die me naar de bbshower moest brengen kapte ermee dus kwam ik veel te laat aan op mijn eigen shower en ik had die dag iets heel belangrijks gepland staan, dus ik kon ook nog es een keer niet lang blijven. Shit happens hihi. Heb er iig wel van genoten.

  4. Het lijkt me heel leuk om een babyshower te krijgen en heb dit dan ook al vaak geopperd bij mijn moeder en mijn beste vrienden… hahaha… Voornamelijk al die leuke spelletjes (babyfoto’s raden, babyhapjes proefen) daar hou ik van! En gewoon gezellig eens samen met al mijn lieve vriendinnen die ik anders niet samen zie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *