Nieuw logo

Zoals jullie misschien al wel gezien hadden heeft Mommysworld een nieuw logo!
De vorige vond ik erg leuk en dat heeft me toen ook aardig wat moeite gekost om hem te krijgen zoals ik wilde, zo waren de jongentjes meisjes, maar heb ik hun kort haar gepainshopt en was de kinderwagen groen, het jurkje was ook een totaaal andere kleur, maar het werd dus tijd voor een nieuwe en waarom vertel ik vandaag!

Mijn logo klopte natuurlijk niet meer met 2 jongetjes nu het er 3 zijn. Ook miste ik mijn liefste erbij want Mommysworld draait vooral om ons gezin dus wilde ik graag iets met ons allen, maar het moest wel ergens op slaan. Zoals je ziet, heb ik een nieuwe categorie toegevoegd en dat is adventure, we willen namelijk onze camper gaan opknappen en er vaker op uit gaan met de kindjes, maar soms ook even romantisch met zijn tweetjes vluchten. Het lijkt me erg leuk om daar dan ook over te bloggen. Nou word Mommysworld echt niet ineens een travelblog, maar een categorie extra is altijd leuk want als ik ergens gek op ben is het om te reizen, zo gek dat mijn moeder zelfs wel eens bang is geweest dat ik ooit zou emigreren. Gelukkig sloeg ik een vriend aan de haak die daar precies hetzelfde over denkt, maar emigreren word hem niet, dus dan maar zo vaak mogelijk samen travelen!

Na heel wat avondjes klooien en bewerken stond het voorbeeld van mijn logo eigenlijk recht voor mijn neus, het geboortekaartje van Sem!

Wat vinden jullie ervan? Heel wat anders he! Ik ben er blij mee 🙂

mommysworld

4 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *