Waarom ik koos voor een mama blog?

Ik ben zo blij dat ik ooit begon met een mama blog! Ik wilde eerst een beauty blogger worden, maar ik ben nog steeds blij ik koos voor een mama blog omdat dit zo ontzettend ruim is. Mommysworld oftewel mama’s wereld is gewoon een blog wat bestaat uit alles wat er zich in mijn leven afspeelt. Ik ruim op, ik maak me op, ik houd van mooie kleding, ik kan ervaringen over mijn kinderen delen, maar dus ook schrijven over make-up, schoonmaak rituelen of recepten delen!

 

Als ik had gekozen voor een beauty blog had mij dat zeker beperkt in het schrijven van artikelen omdat het een beetje raar is als daar dan ineens een recept voor een lekkere maaltijd op staat;) .

Ik vind de afwisseling ook zo ongelofelijk leuk! De ene dag kan het gaan over kinderen en de andere dag kan het weer ineens gaan over beauty, mode of hoe ik los ging als mommy in de kroeg die het weekend kindloos was!

 

mommysworld

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *