Birthday Jay + Super cadeau tip!

Zoals jullie laatst op social media konden zien was Jayson jarig! 8 jaar is mijn grote schat alweer geworden! Ik zeg het elk jaar weer, maar wat gaat de tijd toch ongelofelijk snel. Ik heb momenten dat ik denk, het leek nog gisteren dat hij als een klein baby’tje in mijn armen lag, maar ook veel momenten dat ik het al heel erg lang geleden vind. Ik kan in elk geval zeggen ik dit echt een geweldige leeftijd vind! Nog net wel een kind en geen puber (al kan hij dat soms wel vertonen šŸ˜‰ ) En wel wijs genoeg om hele interessante gesprekken mee te voeren. Te leuk! Jayson zijn verjaardag was erg geslaagd! Er kwamen veel kindjes uit de buurt en mijn ouders waren gelukkig net die dag terug uit Griekenland en oma kwam zoals elk jaar weer aan met een mooie zelfgemaakte (dit keer snoep)  taart!


Ik moest natuurlijk wel even een super cadeau verzinnen en op de website van Megagadgets kwam ik deze toffe popcorn machine tegen!
Jay vond het geweldig! Toen ik hem binnen kreeg was ik verbaasd hoeveel groter het was dan ik dacht, echt super leuk vooral de retro stijl!
Hoe leuk om zoiets met sinterklaas cadeau teĀ geven of met de kerstdagenĀ Op deze webshop vind je trouwens nog veel meer geweldige cadeau’s die je niet zo snel in een winkel tegen zou komen. Zeker dus de moeite waard om even een kijkje te nemen!
Vandaag op mijn stories deel ik nog een keer het filmpje zodat je kunt zien hoe de popcorn machine werkt.


Een geslaagde verjaardag dus! Op naar de volgende drukte met alle feestdagen en 3 januari is Luca alweer jarig!mommysworld

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *