Favoriete pretpark met kleintjes

Ik heb heel wat pretparken gezien in mijn leven. We gingen elk jaar naar Disney met de hele familie en ook de Efteling was een uitje wat we best vaak deden.
Met Jay en Luuc merkte we dat de meeste pretparken veel te massaal en groot zijn, waardoor ze al snel oververmoeid raken en dan nog niet gesproken over de lange wachttijden.
Toen we lang geleden voor de blog een persuitje deden naar Avonturenpark Hellendoorn werden we wel heel enthousiast en zijn we na die keer veel vaker terug gegaan.
Inmiddels valt avonturen park Hellendoorn wel onder ons favoriete pretpark voor de kleintjes!
De wachttijden zijn heel erg kort, het is niet te groot, maar ook niet te klein en er zijn vooral veel attracties voor de kleintjes.

     

Afgelopen weekend gingen we weer naar Avonturenpark Hellendoorn!
We hadden super geluk met het weer en toen we aan kwamen rijden leek het drukker als ooit tevoren, maar uiteindelijk hebben we daarvan zelfs nu niets gemerkt in de wachtrijen. Sem was toe aan een flesje en schone luier waar ook goed aan gedacht is met een speciale verschoning ruimte hiervoor.
De kindjes stonden te popelen om ergens in te gaan dus zochten we een attractie op waar ook Sem mee in kon! Eigenlijk was het wel grappig want je ziet veel gezinnen staan met een kleintje zoals Sem waarbij dan een van de ouders met de andere kindjes in de attractie gaat, maar in Hellendoorn zijn er dus zelfs wel attracties waarbij een baby op schoot geen probleem is, zo konden we toch echt met het hele gezin genieten. Jayson en Luca vinden vooral de attractie jungle monster geweldig waarbij je met een bootje een neushoorn die water spuit tegen komt een slang en ze beleven het echt als een avontuur door een echte jungle. Ook was Jayson eindelijk groot genoeg voor de achtbaan dus gingen we natuurlijk even in het rioolrat met hem!

           

Ben jij wel eens naar Avonturenpark Hellendoorn geweest ?

Tickets zijn te verkrijgen vanaf 22,50. Wil je meteen tickets bestellen? klik dan hieronder op online tickets bestellen.

mommysworld

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *