Hello Texel!

Eigenlijk was het wel grappig. Ik ben vroeger, waaa ik klink dan zo oud.. In ieder geval heel erg veel op vakantie geweest en veel landen gezien. Toen Pim mij een hele tijd geleden vroeg of ik wel eens op een van de Nederlandse eilanden was geweest moest ik dus gewoon antwoorden met Nee! Dat kon natuurlijk echt niet en verraste hij mij ooit op een weekendje Texel. Het was super leuk en ik met mijn hoge topografische inzicht had geen idee onderweg waar we nou heen zouden gaan. Uiteindelijk hebben we een geweldig weekend gehad samen en dit ook regelmatig met z’n tweetjes overgedaan. Het is natuurlijk gewoon Nederland, maar even met de boot van ‘Nederland’ weg varen voelt best lekker en vakantieachtig!

We wilde wel heel graag ook eens met de boys naar Texel dus gingen we afgelopen weekend met zijn vijfjes.
De jongens vonden de boot geweldig, woow gewoon met onze auto erop?!
We zaten in een roompot park en bij aankomst bleek dat we echt precies naast een speeltuin zaten, super fijn voor de kindjes.
Het huisje was gezellig met een open haard en hoe ideaal, Netflix en Youtube voor de jongens;-) We zijn elke dag even naar de zee geweest en wat een geluk hadden we met het weer!

Binnenkort gaan we weer samen naar Texel en ook oud & nieuw gaan wij weer vieren hier!
Ben jij wel is op Texel geweest? En heb je nog aanraders wat je daar echt moet bezoeken? Let me know!

mommysworld

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *