Iets wat mij helpt om fit te worden!

Ik schreef in mijn vorige blogs dat ik wat fitter wil gaan leven. Het was vreselijk erg hoe weinig ik eigenlijk bewoog. Ik werk aan huis dus hoef ik nooit echt onderweg te zijn en als ik dat dan doe staat er een auto voor de deur. Zelfs naar school reed ik altijd met de auto wat eigenlijk nog meer omrijden was als dat ik met de fiets zou gaan.

Iets wat ik mezelf dus heb voorgenomen is om vanaf nu meer te gaan fietsen, maar vooral ook de kinderen wil laten fietsen naar school. Het is gewoon goed ze te leren hoe het verkeer werkt en ook wat meer bewegen. Zelf heb ik de meest mooie moederfiets staan die gewoon voor de sier al 2 jaar in de tuin stond. Zonde!
Jayson heeft ooit een heel mooi fietsje van fietsenopfietsen   ontvangen, maar is inmiddels te klein geworden voor dit fietsje. Luca heeft er nu nog steeds plezier van dus is Luca voorzien van een goed fietsje. Voor Jayson wil ik dus een mooie fiets gaan scoren en zag ik hele leuke omafietsen die ondanks het oma woord toch mega stoer en degelijk zijn. Hij word inmiddels zo groot dat ik het wel stoer vind om een mat zwarte oma fiets voor hem te bestellen met van die mooie bruine hand vaten en een bruin zadel. Dat is wel super tof toch?

Meer bewegen en meer fietsen voor ons dus vanaf nu! Ik merk dat ik me veel fitter voel en ook de kindjes genieten van onze fietsavontuurtjes. In Ermelo is het echt geweldig mooi om te fietsen op de hei of naar de bossen. Ik neem meestal een picnic mandje met lekkers mee en dan hebben we eigenlijk gewoon een heel gezellig uitje!

 

Fiets jij ook veel met jouw kindje? En vanaf welke leeftijd liet jij jouw kindje zelf naast je fietsen?

mommysworld

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *