Luca 4 jaar!

Wat is de tijd toch ongelofelijk snel gegaan! Ik merk dat ik dit, vooral het afgelopen jaar wel vaker heb gedacht. Misschien komt het doordat we volop in de drukte van 3 kindjes zitten en met een eigen zaak vooral geleefd worden. Alles lijkt voorbij te vliegen. Dat is aan mijn blog dan ook wel vaak te merken want ik krijg het niet voor elkaar om het steeds bij te houden, maar misschien nu Luca ook naar school is, ik meer tijd heb het me gaat lukken. Het valt in ieder geval onder één van mijn goede voornemens van het nieuwe jaar, maar daarover later meer!

Vorige week was Luuc jarig! 4 jaar is hij alweer geworden. Voor mij toch wel even een dingetje.. Waa tranen omdat hij dus ook naar school moet!

Elk kind is geweldig en ik ben gek op alle drie de jongens evenveel natuurlijk, maar ook elk kind is anders en heb ik bij Luuc ontzettend geluk gehad de afgelopen 4 jaren dat ik volledig met hem was. Je zou het bijna niet geloven als ik zeg dat ik alleen maar heb genoten van hem. Toch ken ik geen makkelijker chil kind dan Luuc en heb ik nog nooit iets moeilijks gehad met hem. Hij maakt van het leven echt een feestje en maakt alles gewoon even net wat mooier en specialer. Hij geniet op zijn 4 jarige leeftijd van de meest kleine dingen en verteld me elke dag dat hij me mooi vind, houd van ons. Steek ik kaarsjes aan, is Luuc degene die naar me toe loopt en zegt, mama ik vind de kaarsjes wel zo gezellig en mooi.. of maakt als een opaatje in de supermarkt gezellige praatjes met iedereen,dat is bijzonder toch?
Dat neemt niet weg ik nu ook niet 2 aparte trotse blogs kan typen over Jay en Sem, maar we hebben het nu even over Luuc, haha herkenbaar voor de mama’s met meer kindjes dat je bang bent iets goeds zegt over 1 kind, je meteen de anderen er ook bij moet betrekken? 😉

Ik geef wel even toe dat ik vorige week zondag even alleen thuis was en ineens even super verdrietig werd bij het idee ik hem de dag erna ook naar school moest gaan brengen. Mijn grote gezelligheid 4 dagen in de week wegbrengen, maar na even flink lekker gehuild te hebben dacht ik ook: Ok Lin klaar nu! Het is zo super leuk en goed voor hem! In de volgende blog lees je hoe dat is gegaan en hoe hij het vind!

Zijn verjaardag was super gezellig en wat heeft hij genoten!
Hieronder wat leuke foto’s van zijn birthday party.

Vond jij het moeilijk dat jouw kindje voor het eerst naar school ging?

mommysworld

3 reacties

  1. OOk oma gaat hem missen op de Kusjesdagen (donderdagen) maar vindt het ook weer super dat hij zoveel plezier beleefd op school!!! Nu is het tijd voor Sem!!!!

    • Jaa dat kleine boefje kruipt nu al flink door de kamer weer, dus oma je gaat je handen nog wel vol krijgen;-) En die kusjes bewaar je gewoon voor na schooltijd 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.