Mommysworld week!

Het is echt al een tijdje geleden dat ik een weekoverzicht plaatste!
Ik vind dit zelf altijd erg leuk om bij andere bloggers te lezen en plaatste dit zelf eerder ook standaard elke week.
Toen ik vorige week de vraag van een klant kreeg, hoe mijn dagindeling er nou zo ongeveer uitziet met 2 kids en hoe ik dan  ’s avonds nog tot 10 uur aan het werk kon zijn, dacht ik er meteen weer aan om gewoon mijn weekoverzichten weer te posten! Ik weet eerlijk gezegd niet van alles nog welke dag het was dus het word dit keer een beetje een rommelige blog, maar ach het is wat we beleeft hebben afgelopen week! Kijk je gezellig mee?!

Dit weer! Je word er toch super vrolijk van!? Ik vertelde van de week al in een blog dat we super geluk hebben met een mega speeltuin voor ons huis. De kindjes spelen er met dit mooie weer echt dagelijks en Jay vooral. Luuc vind ik echt nog te klein om alleen te laten dus soms is het even lastig omdat ik thuis ook genoeg te doen heb, maar ik loop dus regelmatig even met hem naar de speeltuin want grote broer is er hele middagen te vinden, zo zie ik hem nog eens en steel ik snel wat kusjes! Heerlijk om ze zo bezig te zien en ook heel lekker dat er zoveel kids in de buurt wonen!

 

Als het dan toch mooi weer is maken we daar gelijk even gebruik van. De garage ligt vol met Bbq stuff want we vinden het heerlijk! Ik geloof
dat we nu al 3 keer hebben gebarbecued.
De kindjes zeiden van de week meteen,  toen de worteltjes en doperwtjes op tafel stonden dat ze barbecueën toch eigenlijk wel een beter idee vonden. Haha.
Dat wijnglas is trouwens gevuld met water en citroensap voordat ik commentaar krijg 😉 Dat stond wel wat gezelliger zo naast het biertje van Pim, maar eerlijk? Ja ik heb wel weer zin in een wijntje! Eventjes nog en wat een timing die baby van ons, mei bevallen dus die drankjes komen de zomer echt wel weer!

Nog even een verhaaltje voor het slapen gaan. Haha Pim nam deze foto. Vet lief hoe ze daar zitten! Schatjes!! ♥
Meestal lezen we trouwens apart voor. Dan doen we om de dag de ander naar bed en hebben ze even quality time, maar op avondjes dat het later is geworden
raffelen we het even op deze manier af. Haha

Maandag had Luuc een luie dag en heb ik hem lekker in zijn pyjama rond laten banjeren.
‘S middags aten we geen broodjes met pindakaas of hagelslag, nee Luuc maak je echt blijer met olijven en brie. Heerlijke eter!

Het lijkt wel zomer joh! ijsjes allez kwam aan de pas deze week! Ooooh wat heb ik toch een leuk vriendje, ik hou van romantisch ijsjes eten samen en elkaar half opeten en ik wijk weer teveel af nu.
Hebben jullie dat ook als je al die smaakjes ziet je ze gewoon allemaal wilt proeven? Die ijsmeneer zei het nog wel dat ik alles mocht proeven, maar we hebben beloofd gewoon vaak langs te komen en steeds andere smaakjes te kiezen. Ik had granaatsinaasappelsmaak en Griekse yoghurt met honing smaak en Pim banaan met pistache. Lekker! En dat ijs ook.

Vandaag deed ik de weekboodschappen met Luuc en echt het is altijd een heel feestje om met hem op pad te zijn. Zo ongelofelijk relaxt en genieten dat kind. Zijn we klaar dan zegt hij, wat denk je ervan mam ? Zullen we naar nog wat winkels?

 

 

Ik heb de laatste tijd weer wat meer energie lichamelijk. We wonen echt dichtbij school, maar ik had zoveel last van bandenpijn dat ik vaak toch met de auto ging. De laatste tijd gaat het beter en ga ik toch weer lopend. #Jaja Mooiweer weer he.
Jay nam een vriendje mee uit school om te spelen en ik legde Luuc in bed. Ik ruimde de auto leeg met alle boodschappen en ik heb meteen even de koelkast schoongemaakt en verder opgeruimd in huis.

 

Dit was weer een weekoverzichtje. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen ! ♥

 

mommysworld

4 reacties

  1. Dat is zeker leuk om te lezen! Wat klinkt het allemaal relaxt! Haha afraffelen op late avondjes, herkenbaar 😂 hoe oud is Luca nu? Omdat je hem nog niet alleen laat in de speeltuin. Snap dat het dan wel ff lastig is soms, maar volgens mij ist een heerlijk kind die ook alleen spelen kan als je ff bezig ben, of zit ik daar nu ver naast? Mooie/leuke foto’s!! En zoals jij het allemaal nog doe, hoogzwanger, petje af!! 😘

    • Lief Willeke! Dankje! Klopt Luuc is echt net 3 geworden en ik denk wel dat hij wat eerder dan Jay straks mocht, naar buiten mag want hij let wel aardig goed op, maar ik vind het nu echt nog te eng. Gelukkig zit hier geen water enzo in de buurt want anders had ik Jay ook nog niet laten gaan hoor hihi bezorgde mama. En Luuc is inderdaad heel erg makkelijk daar heb je geen kind in huis aan! 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.