Plezier in Avonturenpark Hellendoorn!

Al vaker hebben jullie bij mij blogs kunnen lezen over het leuke Avonturenpark Hellendoorn. Ook dit keer werden we weer uitgenodigd om het park te bezoeken, helemaaal niet erg want ik blijf erbij dat ik dit met jonge kids tot nu toe echt het leukste pretpark vind! Waarom? Het is er heerlijk rustig en de wachttijden vallen altijd erg mee. Met Jayson, Luca en Sem hun leeftijd heb ik geen zin om uren in een rij te gaan staan. Bij Avonturenpark Hellendoorn is ons dat nog nooit overkomen dus daarmee scoren ze zeker punten 😉 Ik nam mijn moeder een dagje mee dus de kindjes waren helemaal enthousiast dat oma ook meeging! We hebben een ontzettend leuk dagje gehad! Benieuwd wat de boys het leukst vonden? Lees mee!

Jayson en Luca zijn natuurlijk 5 en 7 dus hun zoeken echt al wat meer sensatie en wilde direct in de achtbaan. Het was super fijn dat mijn moeder mee was zodat we om en om met Jay en Luuc in de attracties konden waar Sem nog te klein voor is. Ik had al lol met ze in de rij. Ik zei tegen ze dat deze achtbaan door het water heen zou gaan en door het restaurant van het park! Mijn fantasie slaat altijd in pretparken een beetje extra op hol, maar achteraf vonden ze het geweldig ook al leek hun mama’s bedachte achtbaan ook wel vet;-)

Gelukkig is er voor de leeftijd van Sem (2) ook meer dan genoeg te beleven. De bootjes genaamd Junglemonster was favoriet bij alle drie de boys dus ik geloof dat we hier wel drie keer in zijn geweest.

De super glijbaan was ook favoriet en niet alleen voor de kinderen ook Oma had veel plezier.
We hadden zoals je ziet op de foto hierboven ontzettend geluk met het mooie weer. De boys konden lekker door de waterfonteinen banjeren terwijl ik en mijn moeder gezellig met een drankje op het terras zaten.

Er was `s middags een high dive stunt show in het openlucht theater. Wij waren hier al eens eerder geweest en omdat we het toen zo tof vonden gingen we hier uiteraard ook nog even heen. De ogen van de kindjes vol spanning was zo leuk om te zien.

We hebben weer genoten van het dagje Avonturenpark Hellendoorn en heb je dus jonge kinderen dan raad ik absoluut dit leuke park aan!

Bedankt voor de leuke dag Avonturenpark Hellendoorn!

mommysworld

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *