Tijd voor elkaar, zonder kindjes dus!

 

 

Wat mogen Pim en ik blij zijn met de opa en oma’s die het helemaal niet erg vinden om soms op te passen! Zo hebben we af en toe momentjes dat we ervoor kunnen kiezen om even samen weg te gaan.
Dit doen we ook regelmatig en vandaag vertel ik in deze blog waarom ik vind dat het goed is om soms juist even volledig te kiezen voor elkaar!

In een gezin met drie kindjes word je best wel geleefd! Ik vertelde ook over de drukte van een eigen zaak die daarbij komt kijken en alle andere dingen die moeten gebeuren blijven maar doorgaan en doorgaan en dat is helemaal niet erg, maar soms is dan even samen weg toch wel heel fijn!
Een aantal jaren geleden zat ik met een klant in de nagelstudio en ze vertelde me dat ze elk jaar met haar man 2 weken alleen op vakantie gaat. Belachelijk vond ik het! Waarom kies je dan voor kinderen?! Totdat ik er meer kreeg. ūüėČ
Ik kom er keihard op terug en ik zeg nu niet dat ik door de drukte wekenlang zonder mijn kinderen kan, maar ik kan ook zeker niet non-stop voor altijd met ze zijn, daar word ik echt geen leukere moeder van!

We hebben dus het geluk dat we bij beide opa en oma’s de kindjes af en toe een weekendje kunnen brengen.
Met oud & nieuw zijn we bijvoorbeeld met zijn tweetjes oud & nieuw gaan vieren. Ik twijfelde eerst wel even of dat niet raar was, maar om nou thuis te blijven omdat er heel misschien iemand even wakker word en je dan een sterretje afsteekt en de rest van de nacht thuis zit op de bank samen. Bij ons is het altijd feest en die sterretjes steken we ook een dag ervoor of erna wel af en hebben ze het minstens net zo geweldig bij opa en oma!

We gingen samen naar Texel en hadden het geweldig! We sliepen in de bus en hadden de bus  versierd met lampionnetjes, new years slingers, kaarsjes en we namen lekkere drankjes en hapjes mee! We bezochten de vuurtoren, dronken Whiskey bij het ontbijt, gingen glow in the dark midgetgolfen, belande in een foute kroeg en tja we zijn dan gewoon een stel verliefde kleffe pubers samen! Heerlijk en wat is het dan weer extra fijn om de kindjes op te halen en de drukte weer met gemak aan te kunnen samen!

 

 

 

Gaan jullie vaak weg zonder kindjes of doen jullie dit eigenlijk nooit?

mommysworld

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *