Dit had ik nooit verwacht!

Heb jij dat ook wel eens dat je kinderen je zo kunnen verbazen? Het zijn nog zulke kleine wezentjes, maar toch heb ik nog vaak dat ik versteld kan staan van ze en hieronder deel ik de dingen die ik nooit had verwacht van deze minimensjes.

* Ik had nooit verwacht dat ze zo ontzettend slim kunnen zijn op een al hele jonge leeftijd!
Luca corrigeerde mij vanaf het moment dat hij kon praten wel eens op verkeerde uitspraken. Jayson wist manieren te verzinnen om bewijze van in een kastje te kruipen om te kijken hoe nou een slot van binnen eigenlijk precies werkt en Sem weet dat katten kunnen krabben en noemt alle poesjes au of wijst met een tikkend vingertje naar me als ik streng doe;-)

* Ik had ook nooit verwacht dat ze zo ontzettend veel liefde kunnen geven, natuurlijk weetje als je kinderen krijgt je ervan gaat houden, maar wij kunnen als ouders gewoon onze baby knuffelen ook al stinken ze door een volle poepluier!

* Wij hebben natuurlijk drie jongens en als ik mensen zag met een best wat ouder kind leek het mij echt niks meer om dan nog een baby weer daarbij te willen. Nou schelen ze hier niet heel erg veel, maar toch merk ik nu juist dat ik het leeftijdsverschil van Jay (7) en Sem 1,5) zo ontzettend leuk vind! Hij is zo’n ontzettend lieve grote broer die heel zorgzaam is voor zijn mini broertje en met trots nog steeds elke dag op school met hem pronkt bij het ophalen.

* Ik had niet verwacht hoe klein ze ook zijn ze zoveeeeeeeeel rotzooi kunnen maken, aaarghh!

* En als laatst. Ik vind het zo hart verwarmend om te zien hoeveel ze van elkaar houden! Regelmatig is er ruzzie, maar ze kunnen ook echt niet zonder elkaar en knuffelen elkaar echt veel!♥

Wat vind jij het leukst wat je niet had verwacht van jouw kindje(s)?

mommysworld

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *