Hup naar buiten jullie!

Ken je dat? Het ene moment zijn de kinderen uren lang lief en dan ineens, uit het niks slaan ze om en is niks meer goed!
Ik schreef natuurlijk deze blog al:  Hoe de kindjes zich het beste vermaken, daarin stond ook dat Jay en Luuc buitenspelen heel erg leuk vinden. Hun niet alleen hoor, ook ik vind dat stiekem best even lekker. Ze kunnen hun energie kwijt en komen vaak daarna wel weer rustig binnen en dan gaat het weer een paar uur goed. Begint de ellende weer opnieuw roep ik regelmatig dus even, hup naar buiten jullie! 😉

Wat ze buiten het liefst doen? Echt van alles. Ik zag toevallig vorige week dat Jayson met de buurkindjes Annemaria koekoek deed en ik moest wel lachen dat die spelletjes nog steeds gedaan worden.
Maar wat ze echt het liefst doen is fietsen, echte boys! Zo hard mogelijk en als Jay straks zijn zwemdiploma heeft gehaald willen we ook kijken of hij iets kan gaan doen met bmx/fietscross.
Luuc vind het ook geweldig, maar die noemen we wel af en toe onze luie baby 😉 Hij fietst nog met zijwieltjes en heeft vooral niet zoveel haast.
Vandaag liep ik naar school en liet ik hem gaan op zijn fietsje met zijwieltjes. Al snel had ik spijt, want ik geloof dat waar we normaal 5 minuutjes over doen, het met de fiets nu wel een half uur geduurd heeft. Dat word dus voorlopig gewoon weer even op de loopfiets!

Toevallig hebben we laatst een vet leuke loopfiets van het merk Puky gescoord. Eigenlijk wilde we deze apart gaan zetten voor Sem, maar misschien is het toch wel handig om Luuc er nog even op rond te laten fietsen!

 

Wanneer kon jouw kindje fietsen zonder zijwieltjes?

Deze blog bevat artikel(en) die zijn opgestuurd door een webshop/bedrijf

mommysworld

4 reacties

  1. Jeetje annemaria koekoek! Dat is lang geleden dat ik dat gedaan heb. Ik moet even terug halen hoe het ook alweer ging. Iets met stil staan als de “teller” omdraait ofzo maar wel het liefste zo dicht mogelijk bij de “teller” in de buurt komen toch? haha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *