Mommysworld last week!

 

 

Elke week vind je een week overzichtje wat wij ongeveer allemaal deden! Lees je gezellig weer mee?

Luca is afgelopen week dagelijks aan het vragen of hij een vlogger mag worden. Haha heerlijk kind. Ik heb net zelf weer een beetje de tijd om dagelijks te zorgen er een artikel elke ochtend om 07.00 online staat dus ik ga hem binnenkort maar eens helpen om dit te kunnen gaan doen. Ik denk wel het heel leuk is, maar het kost wel weer extra veel tijd, maar daar verzinnen we wel wat op! Hij weet zelf alle vloggers op te noemen en wil dat zo graag zelf ook doen! Van wie zou hij dat nou hebben?

Luca was afgelopen week aan het spelen bij een vriendinnetje dus ging ik met Sem en Jayson bij oma lunchen. Ook regelde we de belasting en dat soort zaken even. Mijn moeder maakt altijd te lekker eten en at ik twee borden noodles met kip. De kids wilde wat anders en al moet oma tien gerechten maken, het is nooit te gek voor haar♥

Uiteindelijk wilde Jayson bij oma blijven omdat hij daar vriendjes in de buurt heeft dus bleef hij daar lekker spelen.
Toen werd ik gebeld waar ik bleef door de tandarts.. helppp! Vergeten.. De boete is 100,- dus ik baalde, maar werd gelukkig terug gebeld of ik anderhalf uur later kon komen en dan die boete niet kreeg.

Ik kon dus snel Luca op halen bij zijn speelafspraakje. Jayson bij oma oppikken en ergens tussendoor zorgen al hun tanden gepoetst werden. Haha het was weer lekker chaotisch, maar mijn moeder is de beste dus die ging even mee. Ze zijn alle drie weer goedgekeurd door de tandarts alleen Jayson had een klein gaatje en dat is weer gefixt. Hij is ook echt de grootste snoepkont van alle drie! Daar ga ik iets meer op letten.

Luca kreeg via school een opdracht om geld in te zamelen voor de kinderen in arme landen. Altijd een goed initiatief en ze mogen zelf kiezen op welke manier ze dit inzamelen. Ik liet hem wat klusjes in huis doen waar hij geld voor kreeg en later is hij langs wat deuren gegaan met zijn verhaaltje. Haha kleine zakenman!

Ik was Jayson kwijt. Bleek hij in zijn kast te zitten. Toffe hut he mam!? Alle kleding die er netjes in opgestapeld lag was iets minder.. de hele kamer lag vol kleding en de bovenste planken had hij ook maar wat in gepropt. Dan kan je wel zeggen ruim het zelf maar weer op, maar nee een negenjarige krijgt dat er niet meer in zoals ik dat wil;) Ach hij had wel plezier!

Soms word ik gillend gek thuis als alle drie de boys teveel energie hebben en dan ook nog durven te zeggen dat ze niks te doen hebben.
Ze hebben alle drie een tablet. Een playstation. De wereld aan speelgoed, maar nee we vervelen ons. Ik vlucht dan maar gauw naar een grote speeltuin hier dichtbij zodat ik rustig kan schrijven en ondertussen geniet hoe fijn ze spelen en uitrazen in de speeltuin!

Ook zette ik deze week een leuke Win actie op de blog. Doe jij al mee? Reageer even onder deze post op Insta.

Dit was een kleine samenvatting van deze week! Lees je volgende week weer mee? We hebben weer een aardig vol geplande week die je dan weer kunt lezen!

 

 

 

mommysworld

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *