Summertime !

Zomer! Het is denk ik een van mijn meest favoriete woorden om alleen al te typen !
Ik word zo vrolijk van de zomer en alles wat daarbij komt kijken!
Het is hier inmiddels al de tweede week van de zomervakantie en ik moet zeggen dat het soms best even pittig is om met 3 kindjes continu thuis te zijn en ze te vermaken.
We gaan nog wel lekker weg met ze, maar we moeten nog wel heel even wachten tot onze eigen vakantie begint dus tot die tijd moeten we ons toch een beetje thuis vermaken. Met mooi weer is dat toch een stukje fijner en kun je net iets meer doen buitenshuis.
Toen ik werd benaderd om een zwembad voor de kindjes uit te zoeken zei ik daar natuurlijk geen nee tegen. We zochten op de website van top-zwembadshop en we kwamen een ontzettend leuk kinderzwembad  tegen.
Jay en Luuc mochten zelf kiezen en ze gingen voor een groot stoer Dino bad!


Waaa hij was veel groter dan we verwacht hadden, hoi bad, doei tuin! 😉
De kindjes vinden het natuurlijk helemaal geweldig en vermaken zich er uren mee.
Er zit een mini glijbaantje in het midden waar ze vanaf kunnen glijden en tegelijkertijd kan er een watersproeiertje aan zodat het glijbaantje nat blijft en ze letterlijk gelanceerd worden naar de andere kant van het bad. Niet alleen Jay en Luuc vinden hem heel leuk, maar ook de kinderen in de buurt komen regelmatig even gezellig badderen!
Je scoort dit bad voor maar 47,95 wat ik niet duur vind voor zo’n groot uitgebreid bad waar ook nog van alles bijzit. Nieuwsgierig ? Surf dan even naar de website !

mommysworld

3 reacties

  1. Leuk zeg! Wij hebben voor Sophie net van de week een mini zwembadje gekocht, maar als ze net zo oud is als jouw boys komt er ook zeker een grotere 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *