Musthaves voor in huis!

Ik denk dat iedereen vrolijk word van een leuk en gezellig huis! Ik merk aan mezelf omdat ik volledig thuis ben voor de kindjes en ook vanuit huis werk ik het eigenlijk nog belangrijker vind dat het de meest gezellige plek moet zijn. Je blijft altijd puntjes houden in een jong gezin waar je misschien niet altijd direct aan toe komt, maar er zijn genoeg dingen die voor mij ons huis een hele fijne plek maken. Vandaag dus mijn musthaves voor in huis!

Kaarsjes
Veel kaarsjes, overal kaarsjes! Zelfs overdag brand ik er zakken met waxine lichtjes doorheen. Zoals net ging ik bloggen en dan zit ik er helemaal klaar voor, maar dan ontbreken de kaarsen. Ik sta dan echt op om het even gezellig te maken!

Kussentjes & kleedjes

Ik hou er echt van als het wat kouder begint te worden om overal leuke kleedjes en dekentjes neer te leggen. De kindjes pakken altijd tijdens het tv kijken een dekentje en ik zit zelfs nu met eenĀ heerlijke gehaakte deken van mijn moeder om. Kussentjes maken het ook zo gezellig vind ik! Ik wilde weer even nieuwe voor op de bank en scoorde twee hele mooie oker gele Dutch Decor sierkussens die ik online kocht.

Op Sierkussens.nl vind je de meest leuke kussentjes, maar ook mooie plaids, stoelkussens, vloerkleden tot dekbedden en nog meer! Ik weet nog wel dat ik in de zomer flink wat tuin kussentjes had ingeslagen en dat allemaal moest opstapelen in de buggy. Ik liep naar buiten en alles viel op de grond en toen dacht ik, dit nooit meer! Nu surfte ik naar de webshop en kreeg ik alles netjes verpakt de volgende dag in huis. Ideaal! Wil jij het ook gezellig maken in huis? Dan is het zeker de moeite waard om hier even een kijkje te nemen.

Een volle koelkast

Deze klinkt vast heel raar, maar ik voel me zo ongelofelijk fijn als de kastjes en de koelkast vol liggen met allemaal lekker eten en hapjes!
Ik vind eten gewoon heel erg gezellig en dat is dus voor mij ook iets wat ik graag in huis heb!

Open haard

Ik wil nooit meer zonder een open haard in huis! Ik heb inmiddels helemaal geleerd van mijn scoutingmen hoe ik zelf een goed vuurtje stook en het staat gewoon onwijs gezellig!


Wat zijn voor jouw de absolute musthaves voor in huis?

mommysworld

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *