Style je huis met Beaustyle!

 

Jullie weten dat ik graag leuke webshops deel en vandaag deel ik heel graag een super hip bedrijf van een vriendin van mij!
Danielle heb ik leren kenen in de tijd dat ik in Ermelo woonde en het is daar mijn beste vriendinnetje geweest en ook al ben ik nu weer terug verhuisd naar Zwolle houden we nog altijd contact.
Ze is gewoon echt een top mens waar ik altijd blij van word en positieve energie uithaal. Ze is altijd bezig en op een positieve manier welterverstaan!
Naast haar passie voor haar werk waar ze de mooiste bloemen en boeketten samen stelt is ze gewoon afgelopen twee jaar even moeder geworden van niet een, maar twee prachtige dochtertjes die ik het liefst opvreet als ik ze weer zie!

Hoe knap is het dat je naast die best hectische periode van twee kindjes krijgen even een bedrijf opzet!? Even serieus ik had dat niet gekund, hoor! Daarom alleen al een artikel waard op mijn site, maar laat ik nou ook nog eens heel erg houden van de producten die ze verkoopt. Ibazaaaaa! Jullie hebben wel gezien ik een beetje van de hippie/ibiza style hou en laat dat nou precies zijn wat Danielle verkoopt.

Beaustyle verkoopt betaalbare unieke woon accessoires, normaal gesproken betaal je flink voor zulke mooie accessoires, maar als het dan ook nog betaalbaar is worden we daar wel erg blij van lijkt mij!
Ben je nieuwsgierig geworden? Check dan zeker even de facebook pagina: beau-style en volg vooral even  deze Instagram  !

Ennn als laatst, als je wat leuks ziet krijg je nu t/m 1 mei 15% korting met de code : mommysworld
Zeker dus even een kijkje nemen!

 

 

 

mommysworld

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *