Game over!

1

 

Als je aan mij vraagt welke webshop ik nou echt leuk vind om te shoppen voor de kindjes kan ik er aardig wat opnoemen zo ook de webshop van Olliewood die trouwens net vernieuwd is waardoor het nu nog wat makkelijker en overzichtelijker is om de gaafste kleding te scoren!
Ik bestel hier regelmatig leuke jongenskleding van o.a. Tumble ’n Dry voor Jay en Luuc, maar nu ging ik opzoek naar gave schoentjes voor de jongens!

Super enthousiast werd ik toen ik de gave Nintendo Vans tegen kwam voor Luuc! Hij heeft nu net maatje 23 en veel schoentjes zijn er vaak bij veel merken pas vanaf een grotere maat dus ik was erg blij dat deze Vans er wel waren in zijn maat en daarom moest en zal ik ze natuurlijk hebben! Ze staan echt zo cute!

2

3  4

Het is zo grappig, Luuc is altijd helemaal happy als ik zeg dat ik wat voor hem gescoord heb en helpt dan met uitpakken. Dit pakketje open maken was wel extra leuk omdat de doos ook van Nintendo is en ze hem nu gebruiken voor al hun surprise ei cadeautjes 😉
Als ik zeg tegen Luuc dat we dan wel even een foto moeten maken vind hij het super leuk en gaat meneertje helemaal poseren !

5

Voor Jayson zag ik ook erg leuke schoentjes, maar ik twijfel nog een beetje welke kleur ik zal nemen..

vv

Ze zijn trouwens nu in de aanbieding bij olliewood net als veel schoentjes en kleding dus ik ga nog even rustig rond shoppen, maar ik ben wel benieuwd welke jullie zouden kiezen!? Laat je een reactie hieronder achter?

liefs

mommysworld

6 reacties

  1. Cool 😎😍 super gave schoentjes! Vind die foto op de kast wel zo leuk!!! Schoenen staan hem erg stoer.
    Alleen de doos is al een feestje om te zien en open te maken 😃
    Wat betreft de andere schoentjes, die zijn ook mooi!!
    Ben erg geneigd te zeggen voor blauw te kiezen, als die dan keer vies worden ist nie zo erg 🙈 maar vind die witte eigenlijk ook wel wijs!!

    • Haha ja lachen he, ook dat hij zo goed meewerkt! Ik vind de doos idd waar ze inzaten alleen al geweldig! Ja je hebt gelijk donker is wel wat beter misschien vooral voor naar school enzo!

  2. Wauw wat een gave schoenen en die onderkant GAME OVER! Van die doos alleen al wordt je vrolijk, dat is al een cadeautje op zich geweldig! Nou ik snap wel dat meneer wilde poseren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *