Daten als alleenstaande ouder!?

 

Daten als alleenstaande ouder kan dat wel? Hoe doe je dat i.v.m. je kids en waar haal je die date vandaan? Ik date af en toe wel eens. Vandaag deel ik hoe dit verloopt en waar ik die knappe eventuele man dan vandaan haal ­čśë

Allereerst heb ik natuurlijk twee tot drie weekenden in de maand voor mezelf. De kindjes zijn dan bij hun vader of bij opa en oma.
Nou kunnen we een heel mooi verhaaltje gaan ophangen, ik dat weekend dan braaf zit te breien op de bank en de dag daarna de hele dag zit te lezen, maar even.. we hebben allemaal wel zin in gezelligheid en ik heb genoeg lieve vrienden waarmee ik afspreek, maar een date een keer is ook best leuk!

Zelf was ik voor de corona best een groot feestbeest in de weekenden waardoor je veel mensen leert kennen en dat zijn naast mannen ook vrouwen waardoor ik leuke vriendschappen kreeg. Ik ben best sociaal en enthousiast dat ik gewoon tegen iedereen hoiii zeg en vrolijk rond dans en gezellig praatjes kan maken.

Ik had afgelopen jaar een relatie. Nu ik weer een tijdje alleen ben en er corona is was ik in eerste instantie niet echt bezig met daten.  Ik heb ook altijd gezegd ik nooit Tinder zou downloaden, maar samen met een vriendin toen we wat wijntjes ophadden gingen we even nieuwsgierig kijken op Tinder. Op zich is het best grappig en heb ik wel een keertje afgesproken via Tinder. Het is leuk om meteen te kunnen lezen waar diegene in geïnteresseerd is, maar toch is het anders dan spontaan iemand tegen komen.

 

Al met al sta ik er heel chil in. Ik ben vooral doordeweeks druk en aan het genieten met mijn lieve kinderen en in deze corona weekenden spreek ik lekker met vriendinnen-familie┬á om te borrelen en af en toe daten met een wijntje & gezelligheid kan vast geen kwaad!┬á ÔÖą

Hoe sta jij daartegen over?

 

 

mommysworld

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *