Gedachtes

 

 

 

Denken jullie ook zo ontzettend veel? Ik denk, zie daar heb je het woord alweer altijd ontzettend veel!
Ik word er soms heel moe van, maar soms geeft het me ontzettend veel leuke ideeën en bereik ik daar juist veel mee.
Vandaag de gedachtes die ik ongeveer op 1 dag heb!

*Te laat komen. Dit denk ik elke ochtend. Elke ochtend weer lukt het me weer om te laat te komen op school en dan denk ik wat de juf wel niet zou denken, maar tegelijkertijd denk ik dat ze het vast begrijpt met drie kinderen en schoenveters die in de knoop zitten.

*Gedachtes van mij als ik opsta: Ik ga vanavond ECHT eerder naar bed. Ik ben echt geen ochtendmens zoals je kunt lezen in de bovenstaande zin. Ik denk dus elke dag weer dat ik vanavond op tijd ga slapen, maar het komt er nooit van.

*Vandaag ga ik meer spelen met de kindjes. 
Dit is een gedachte die elke dag weer terug komt. Ik speel over het algemeen elke middag even met de kindjes, maar toch als ze in bed liggen denk ik dat dat te weinig was. Ik neem mezelf dan meestal voor om de dag erna i.p.v. 1 uurtje met ze te spelen dat langer moet, maar ook dat komt er nooit van omdat je naast schooltasjes inpakken een huishouden en koken gewoonweg te druk bent!

*Zie ik er wel uit?
Jep ook dat is een gedachte die elke dag wel voorkomt. Ik heb soms dagen dat ik me prima voel in een onder geverfd outfit omdat ik aan het klussen ben en even snel naar school moet om de boys te halen, maar de dag erna kan dat maar zo ontzettend Not done zijn! Dan voel ik me pas fijn met make-up en dat leukste outfit. Ik kleed mezelf soms ook echt 2 keer per dag om omdat ik mezelf dan een halve dag leuk vind en daarna weer wat anders wil. Gek kind.

*Zou ik mijn haar afknippen?
Dit is geloof ik echt een vrouwending. Oke, ik denk het niet elke dag, maar wel vaak als ik mijn haar doe. Zou ik een lange bob nemen of jaaa ik weet het niet, ik wil gewoon wat nieuws!
Uit ervaring nu weet ik dat ik altijd spijt had en me niet door mijn gedachtes laat verleiden, maar het valt toch soms niet mee om een vrouw te zijn?

Ik kan geloof ik nog miljoen dingen verzinnen wat ik denk op een dag, maar ik ben wel heel benieuwd naar jullie gedachtes die je heel vaak hebt?!
Laat je het hieronder weten?!

mommysworld

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *