Goedemorgen! Mijn ochtendritueel?

 

             

Gooodmorning sunshines!
Het leek me leuk mijn ochtend ritueel met jullie te delen.
Als ik heel eerlijk ben en deze blog ooit eerder had gemaakt had er alleen gestaan dat ik me voelde overreden door een trein en het vooral bestond uit mijn stomste-zwaarste moment van de dag.
Ik ben echt een avond-nacht mens dus het is niet zo gek de ochtenden dan zo zwaar waren, maaarrr dat heb ik dus even veranderd en omdat ik daar best trots op ben deel ik dat even gezellig met jullie.

Ik hou zo erg van gezellige avondjes met familie of vrienden dat ik bijna elke avond wel iets plande of zelf nog zoveel op een avond te doen had dat het elke nacht pas een uur of 12/1 werd voordat ik ging slapen.
Ik moet natuurlijk wel elke ochtend gewoon om 7 uur opstaan voor mijn drie boys dus ik heb met mezelf afgesproken ik 2/3 avondjes in de week waarvan vooral het weekend het wel later mag worden, maar de andere avonden ik toch even vrij hou en eerder ga slapen.

Dit is echt beter en ik sta iets fitter op!
De wekker gaat om 7 uur, alle drie de kids kleden zichzelf volledig aan, zelfs Sem kan dit al helemaal alleen. Ik leg hun outfit ’s avonds voor ze klaar en op het aanrecht ligt hun ontbijt ook al klaar.

Wat dat betreft, heb ik echt geluk want ze gaan rustig aan tafel zitten met hun eten en okey…. alle drie hun tablet.
Zo kan ik rustig douchen en dat is altijd met muziek erbij! De ene keer douche ik met Bob Marley en de andere ochtend sta ik weer met Enrique 😉

Koffieee i need koffie!

Ik probeer om half 8 de laatste tijd om een kwartiertje te joggen zodat Jayson en Luca nog bij Sem zijn want de rest van de dag zitten ze op school dus probeer ik dat te doen voordat ze weg zijn en dus even bij Sem kunnen blijven.
Het is heel erg, maar als de boys dan op school zijn ga ik weer even 5 min douchen (als ik gesport heb dan) maar hoe dan ook word ik elke ochtend het fijnst wakker onder de douche.

Daarna maak ik mezelf op, kleed ik me aan en breng ik de boys naar school (Al heb ik ook vaak geluk nu ik naast mijn vriendin woon zij ze mee neemt zodat ik met Sem thuis kan blijven) LUXE

Ontbijten vind ik echt zo fijn! Ik word altijd wakker met honger dus maak ik altijd wel even wat tijd vrij om een goed ontbijtje te maken.
Ik eet wel altijd wat later als de kids dus al op school zitten en ik Sem heb voorzien van een activiteit.
Ik duik dan lekker de keuken in en ja weer met mijn jbl box met muziek (Always music) en een extra kop koffie 😉
Ik eet meestal elke ochtend geroosterd brood met avocado, hummus, ei, kipfilet en tomaatjes.
Terwijl ik mijn ontbijt eet kijk ik meestal even een vlog of lees blogs bij andere bloggers of schrijf zelf. Daarna begint mijn dag.
Hoe die eruit ziet lees je binnenkort!

Maar even… ik kijk nu zelfs uit naar de ochtenden, wie had dat gedacht?!

mommysworld

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *