Hoe oud was ik toen ik voor het eerst…..

 

Het is zo grappig om te zien hoe mijn boys de oudste weg rent als hij op tv mensen ziet zoenen. Of als ik vraag heb je al een beetje verkering dan? Dat hij heel hard gaat lachen.

Hij heeft wel eens vriendjes te spelen die dan vertellen dat er in de klas wel een paar zijn die al verkering hebben, haha zo schattig! Hij word in oktober tien dus dat is nog super jong natuurlijk en het stelt nog niks voor, maar toch ging ik terug denken aan mezelf vroeger.
Hoe oud ik mijn eerste zogenaamde verkering had etc.? Lees mee!

Ik was aardig jong dat ik verliefd was op een buurjongen. Ik schat dat ik een jaar of elf was. Het stelde echt niks voor, maar ik was altijd zenuwachtig als ik hem zag. We hadden wel (kinder) verkering, maar toen ik een week op wintersport ging en hij me gedag kwam zeggen en een kusje wilde geven heb ik een rondje om de tafel gerend en ben ik op de wc mezelf gaan verstoppen met de deur op slot. Haha te grappig als ik eraan terug denk. Na mijn vakantie was het wel uit omdat ik geen kusje had gegeven 😉

Haha deze foto hieronder kwam ik laatst tegen en het was wel grappig. Ik was op vakantie in zuid Frankrijk (twaalf jaar) en leerde een vriendinnetje kennen en we waren allebei verliefd op dezelfde jongen. Uiteindelijk had ik het gewonnen en was hij ook op mij.. Aaaah haha het andere meisje vond het niet erg gelukkig dus had ik even twee weken verkering met deze jongen waarvan ik zelfs zijn naam niet eens meer weet *shameonme *Sorryalsjeditleest.
Het stelde ook niks voor want een kusje snel op zijn mond was eigenlijk al te eng 😉

Ik was vijftien dat ik wel serieuzer een jaar verkering had.
Daarna heb ik een relatie gehad van anderhalf jaar, elf jaar, 4,5 jaar en 1 jaar. Heel wat ervaring rijker, maar voor mij blijft het momenteel echt even bij mezelf en met mijn drie boys genieten! Ik weet wat ik wil en tuurlijk date ik wel eens, maar daar komt nog wel een andere blog over;)

 

mommysworld

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *