Mijn miskopen!

Soms koop je iets waarvan je denkt dat het heel leuk, geweldig, misschien wel lekker of gewoon heel leuk is en dan blijkt het toch echt tegen te vallen! Ik heb gelukkig niet heel snel miskopen, maar laat ik toevallig deze week 2 keer een miskoop hebben gedaan wat mij op het idee bracht mijn miskopen in een blog te zetten!

Vorige week zag ik bij de kruidvat een bak met allemaal mini producten waaronder Vogue deo’s en ik nam er eentje mee die heel erg lekker rook. Toen ik thuiskwam dacht ik, ohh deze is zo lekker dus besloot ik er van de week nog even eentje van mee te nemen.
Ik dacht dat ik dezelfde had gepakt, maar toen ik thuis kwam en hem opdeed leek het wel of ik in de slechtste bloemenwinkel ooit stond. Wat een vreselijke bloemengeur, zo overheersend dat ik me zelfs ben gaan omkleden en mijn kleding direct in de wasmachine heb gegooid. Ik had de rest van de dag last van de geur haha dus deze deo heb ik meteen weggegooid!
v

Ik had deze van de week al in een blogje staan. Ik vind de Costa series en film erg leuk. Gewoon lekker verstand op 0 en kijken maar! Toen ik zag dat er een winterversie genaamd Pista was kocht ik deze via marktplaats.
Ik heb nog nooit zo’n slechte film gezien!

1w

Ik ben gek op bikini’s en als ik een leuke bikini tegenkom moet ik hem gewoon kopen!
In Mallorca kwam ik deze leuke felle bikini tegen en ik dacht dat staat zo mooi bij een gebruinde huid dus ik kocht hem zonder te passen want inmiddels weet ik de maten voor bikini’s wel uit mijn hoofd.
Ik trok hem aan in het hotel en het broekje was echt te doorschijnend 😉 grrr

bik

Uiteindelijk heb ik de bandjes van het broekje afgeknipt en die aan een zwart bikinibroekje gemaakt zodat ik het leuke bandeau topje nog wel aan kan!
bikk

Ik doe het steeds weer…. een te strakke jeans kopen. In de winkel lijkt het perfect want dan sta ik, maar zodra ik hem thuis aan heb en ga zitten krijg ik bijna geen lucht meer. Bij mijn volgende jeans aankoop ga ik dus eerst op de grond zitten in het pashokje!

Wat is jouw grootste miskoop??

Liefs Lin ♥

mommysworld

5 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *