Mommysworld is back!

Hai lieve allemaal, daar was ik weer!

Inmiddels een hele baby verder, een nieuwe keuken en 2 slaapkamers extra in huis, een man die zijn zaak heeft verhuist, een complete reis, en 2 mini mannetjes die inmiddels bijna pubers lijken verder, heb ik besloten dat het nu wel weer tijd werd om te bloggen!

Ik heb zoals je het al kan lezen totaaal geen tijd gehad om te bloggen, maar ik bleef het missen en heb meerdere pogingen gedaan om het weer op te pakken dit werd alleen steeds niks.
Waar begin je in hemelsnaam als je het al die tijd zo hebt laten verwateren?!
Ik ga dus nu maar terug blikken en lekker bloggen over alles wat er de afgelopen tijd is gebeurd, zoals natuurlijk de bevalling van ons kleine mooie mannetje Sem. Ik wil zijn kamertje die papa zelf heeft gemaakt aan jullie laten zien! Jay en Luuc zijn zo groot geworden en dan besef ik me hoe hard het allemaal gaat! Hoe lekker is dat om daar dan over te schrijven weer 🙂
Ik hoop dat jullie je gaan vermaken, ik neem vast weer te veel hooi op mijn vork, maar ik wil weer dagelijks een post doen die je elke ochtend vanaf 07,00 kunt lezen op Mommysworld en er staan al heel wat concepten klaar!

Veel lees plezier! ♥

 

mommysworld

11 reacties

  1. Ja daar ben je weer! Ik ben benieuwd naar de verhalen van jullie kleinste mannetje,maar zag op instagram al voorbij komen dat het een echte knappert is!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *