Mommysworld last week!

Wat wij allemaal deden deze week? Lees gezellig mee!

Healthy & Fit

Deze week ben ik begonnen met iets gezonder leven. Niet dat ik dat eerder niet deed, maar er zat niet echt een ritme in. Ik at gerust pas warm ’s avonds om 10 uur en ik sporte niet echt, ik ben wel druk in de weer met drie kids, maar ik heb mezelf dus voorgenomen om wat vaker te gaan joggen! Yeah Go girl!

 

Jayson kookt!

 

Het is zo leuk! Jayson wil de laatste tijd steeds vaker samen met mij koken. Zijn lievelingseten is verse groentesoep dus had ik beloofd hij echt alles helemaal alleen mocht doen. Meneer heeft het super goed gedaan en dat mag hij dus zeker vaker doen. Het was heerlijk! En wat was hij trots.

 

Eten bij broer en schoonzus.

We aten gezellig bij mijn broertje en schoonzus patatjes met de kids. Ze vinden het super leuk want ome Jef is altijd lekker gek en dat is altijd wel even lekker donderen en knuffelen met Suus!

Consultatiebureau

Sem moest weer even door de keuring en kreeg zijn vaccinatie want hij is bijna vier!
De oogtest, gewicht en groei is allemaal weer goedgekeurd! Heel fijn en voorlopig hoeven we dus niet meer naar het cb!

Party night

Ik noem het altijd mijn party avondjes, eerder was dit voor de corona het uitgaan, maar nu we er zelf thuis een feestje van moeten maken noem ik de avonden dat er vriendinnen vrienden of familie langs komen ook maar party night. Ik had deze week gezellig met wat vrienden afgesproken en met wat hapjes, drankjes en mijn discolampen is dat altijd wel super gezellig! (Oh en mijn kids slapen echt werkelijk door alles heen šŸ˜‰

Ons oma uitjeĀ 

 

Ik spreek mijn ouders elke dag wel even aan de telefoon, maar we gaan ook heel vaak wel even langs want bij Oma is het altijd een feestje. Opa is ook een feestneus hoor, maar die werkt dan meestal.

Kapper


Jeeeej het kon weer! Net als velen had ik een uitgroei van hier tot tokio dus ging ik even lekker naar de kapper voor weer flink wat highlights. Happy me!

Series & Films

Ik heb afgelopen week ook aardig wat series gekeken waaronder Ginny & Georgia, en ik keek de film Sentinelle (Aanrader!) Ik kijk nu the Bold type. Allemaal leuk, meestal hou ik van spannend en actie, maar deze series zijn meer the feel good series, ook wel eens leuk!

Dit was weer een weekoverzichtje van wat wij afgelopen week ongeveer allemaal deden!
Next week kan je weer lezen over wat we deze week allemaal aan het doen zijn!

 

 

 

 

 

mommysworld

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *