Tag: Blogging Stories

Op de website van mamaliefde kwam ik de Blogging Stories Tag tegen en het leek me leuk om mijn antwoorden met jullie te delen dus daar gaan we!

TAG

 

Waarom ben je een blog begonnen?

Ik ben zo goed als fulltime huismama en met de kindjes maak ik nogal wat mee! Van leuke momentjes tot soms ook de moeilijke of juist grappige momenten van het opvoeden en het mama zijn. Daarom vond ik het wel heel erg fijn om een blog te beginnen om zo lekker van me af te kunnen schrijven en de dingen te delen die ik allemaal meemaak!

Waarom koos je de naam en mommysworld?

Omdat het over het leven gaat met jonge kindjes en dus eigenlijk over mijn wereld als mama! Engels klinkt beter he.. So Mommysworld it is!

Noem drie voordelen van het bloggen.

  1. Je leert er veel van, want je moet in het begin wel een hele website bouwen en ik had nooit gedacht dat dit me ging lukken, maar toen dit gelukt was, was ik helemaal blij en dat geeft ook je zelfvertrouwen een boost als iets lukt en dan helemaal om de leuke reacties te lezen van iedereen!
  2. Het leren van nieuwe mensen is ook zo ontzettend leuk! Ik zit inmiddels in een leuke WhatsApp groep met andere bloggers en ik heb met veel andere bloggers contact online. Het is gewoon heel erg leuk om ook hun blogs te lezen en om het met elkaar te hebben over het bloggen en andere leuke dingen!
  3. En als laatst ik meen het echt, ik wist niet van tevoren dat ik met bloggen zou kunnen gaan schrijven voor bedrijven en hiervoor leuke producten zou kunnen krijgen , dit gaat natuurlijk niet zomaar je steekt er een heleboel tijd en energie in, soms ben ik wel uren bezig met bloggen,  maar als je er dan ook nog wat voor krijgt maakt dat het natuurlijk wel nog wat leuker, maar vooral als een bedrijf je benadert en ze willen dat je voor ze schrijft! Ik denk dat ik dat misschien nog wel leuker vind dan het product zelf!

Noem drie nadelen van het bloggen.

  1. Absoluut de tijd die ik nodig heb voor het bloggen. Gelukkig lees ik dit ook bij alle andere bloggers want ik had het idee dat alleen ik zolang bezig was soms met schrijven. Als je dan weer leuke reacties krijgt en lekker van je af kan schrijven is het die tijd echt wel waard!
  2. Dat ik mezelf soms betrap op mijn perfectionisme, soms typ ik een heel verhaal en dan ben ik bijna klaar en dan wis ik de hele blog weer! Gelukkig gaat het steeds beter en ben ik ook wat makkelijker geworden, niet elke blog kan perfect zijn.
  3. ik ben niet zo’n hele goeie planner en eigenlijk is dit best wel nodig bij het bloggen hierover meer in de volgende vraag.

Hoe plan je de artikels?

Dat is dus een dingetje.. ik ben hier erg slecht in en meestal schrijf ik pas een blog de avond ervoor. Het liefst plan ik lekker ver vooruit zodat je veel concepten hebt en niet op het laatste moment nog moet werken aan een nieuwe blog! De ene keer gaat me dit beter af dan de andere keer.

 

welke artikels schrijf je het liefst?

ik vind eigenlijk alles leuk of het nou over kindjes gaat of een shop log is want dat zijn wel de dingen waar ik van houd, Ik blog ook alleen over de dingen die ik leuk vind!

welke blog(s) is (zijn) je grote voorbeeld?

Er zijn veel blogs die ik heel erg leuk vind! Ik heb alleen niet een blog die ik als voorbeeld zie in de zin van zo wil ik dat mijn blog ook wordt! Ik denk dat dat ook wel belangrijk is, dat elke blog uniek is en echt van mij is. Wel heb ik dat ik bij veel bloggers zie dat ze heel erg veel bezoekers en reacties hebben wat wel erg gaaf is, maar als ik dan denk dat ik nog maar 9 maandjes blog en zie wat ik bereikt heb, ben ik dik tevreden!

Wat hoop je in de toekomst te bereiken met je blog?
Ik hoop natuurlijk wel op een stijgende lijn in mijn statistieken want dat zou zeggen dat mensen het leuk vinden om te lezen! Ik hoop dat ik wat sneller de dingen die ik denk ook daadwerkelijk zo op papier (oke op mijn scherm) krijg.

Noem 1 grote tip voor andere bloggers.
Mijn tip is om gewoon echt jezelf te zijn en te schrijven wat je graag wilt schrijven! Ik had hier eerst zelf ook wel moeite mee, zo van wat gaan anderen ervan denken of vinden ze dit niet stom.. want je zet wel je leven openbaar,  maar wat dat betreft ben ik toch wel een open boek dus dat scheelt!

Dit was mijn Blogging Stories Tag !

En mijn vraag voor jullie n.a.v. deze vraag: welke artikels schrijf je het liefst.

Welke artikels vinden jullie het leukst om te lezen op mommysworld?

Liefs Lin ♥

 

 

 

mommysworld

7 reacties

  1. Leuk om te lezen waarom je bent gaan bloggen! En wat leuk inderdaad dat je voor bedrijven benaderd wordt.
    Het leukste om te schrijven vind ik de week updates en over mijn zoon, mijn grote trots. Bij jou vind ik het ook erg leuk om over je kinderen te lezen en de tags die je invult zijn ook vermakelijk om t lezen.

  2. Leuk om te lezen hoe het bloggen voor jouw is begonnen! Ik zou wel weer eens Een Vlog of blog over je nagelstudio willen zien daar ben ik erg benieuwd naar! 😊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *