Waar wel en vooral geen auto parkeren bij schiphol!

 

Ken je dat? Je gaat op vakantie en hebt geen zin om met de trein te gaan met al die koffers en gedoe. Tenminste ik heb dat. Ik vind het echt ideaal om bij Schiphol uit te stappen en gewoon zo snel mogelijk die koffers te droppen.

Ik wil dus altijd met eigen auto, maar het parkeren bij Schiphol kan nog wel eens aardig oplopen qua prijs.

Al jaren parkeer ik daarom bij een bedrijf die dan in de buurt zit waar het goedkoper is en hun brengen je dan met een shuttle bus naar Schiphol en zetten je letterlijk voor de deur af.

Ik vind dat echt ideaal, maar waar kun je het beste terecht? Er zijn zoveel verschillende bedrijven dat ik vandaag mijn ervaring met jullie deel.

Eerlijk gezegd heb ik met verschillende bedrijven een goede ervaring, maar heb ik ook met 1 echt een hele slechte ervaring en daarin ben ik niet de enige! Benieuwd? Lees dan mee.

Driveupservices is een top bedrijf die gewoon voor jou zorgt je auto veilig geparkeerd staat en de service is gewoon erg goed. Het personeel is vriendelijk en zodra je op de terug weg je koffer gaat halen hoef je maar te bellen en ze rijden voor om je op te pikken om naar je auto te brengen.

Mijn slechte ervaring is met Easypark2fly Ik heb het idee deze mensen je echt zien als een nummertje. Toen we door een vlucht die geannuleerd was niet konden vliegen en drie dagen naar huis moesten omdat er toen pas een volgende vlucht beschikbaar was we i.p.v. onze betaalde drie weken helemaal niks terug kregen. Nog erger de auto waarvoor wij al betaald hadden mochten wij die paar dagen later ook niet opnieuw parkeren want, nee het zit vol! Hoe dan?! Ik heb hier dus echt geen goed woord over en raad dit bedrijf zeker keihard af want ik heb wel betaald voor drie volledige weken.

Gelukkig kan het ook anders en heeft driveupservices laten zien we met een gerust hart hier terecht kunnen!

 

ik kan niet wachten tot mijn volgende vakantie!

 


 

mommysworld

3 reacties

  1. Hier ook een slechte ervaring met easypark2fly. Wij moesten meer dan een uur wachten met kleine kinderen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *