De mooiste schoentjes voor de winter!

demooi

In de zomer ben ik altijd al heel druk om de kledingkasten van de kindjes te vullen met de leukste outfits voor de winter.
Ik vind het fijn om daar dan alle tijd voor te hebben en niet na de zomer ineens ontzettend veel voor ze hoef te kopen.
Ik wilde al ontzettend lang voor Jay gave laarsjes. Ik vind het zo leuk staan met een skinny jeans en vorige zomer heb ik gewoon 4 maanden lopen zoeken naar laarsjes voor hem want Jay heeft een hele hoge wreef, maar ook brede voetjes. Toen ik eindelijk iets gevonden had waarvan ik dacht dat deze wel makkelijk aangingen bleek dit toch best een drama te zijn omdat ze uiteindelijk ook heel moeilijk aangingen.  Hij heeft die laarsjes dus bijna nooit aangehad want de juf van de psz zei kun je hem voortaan misschien andere schoentjes aandoen want deze krijgen we heel moeilijk weer aan na de gym.
Zonde, maar omdat ze toch bijna niet gedragen zijn heb ik deze voor Luca apart gezet. Hopelijk past hij ze tegen die tijd!

Ik ging dus opzoek naar laarsjes en ik kwam terecht op de webshop van Borremansschoenmode .
Ik zag ontzettend veel gave laarsjes en toen ik aan gaf dat Jay een hoge wreef en brede voetjes heeft kreeg ik direct een mail terug dat ze mij het merk Develab of Hip aanraadde omdat deze daar perfect voor zijn.

sc

develab

Ik vind het echt heel fijn dat ze bij Borremansschoenmode online dus erg goed advies geven zodat ik niet met Jay de hele stad door hoef.
Wel was ik erg benieuwd of ze ook daadwerkelijk makkelijk aangingen, maar mocht dat niet het geval zijn mocht ik ze gewoon retour sturen wat heel makkelijk werkt op deze site.
Ze verkopen hier natuurlijk niet alleen jongenschoenen, maar ook hele leuke schoenen voor meisjes en dames en heren. Ook zag ik leuke accessoires dus eigenlijk kan je hier terecht voor de hele familie!

Damesschoenen

Ik heb voor Jay deze gave enkelboots in cognac kleur gekozen.
Zijn ze niet gaaf? Ik vind ze zo mooi en hij loopt er nu al een aardige tijd op en ze blijven gewoon netjes  terwijl ik wel eens heb gehad dat hij net nieuwe schoenen aanhad en dezelfde middag al kapotte neuzen had. En het belangrijkste dit zijn echt de eerste schoenen die heel makkelijk aan gaan. Hij krijgt ze zelfs alleen aan en uit!

Develab Enkelboots cognac v.a. 97,95

 

Ik weet dus waar ik moet zijn voor schoenen voortaan en ook welk merk ik vanaf nu voor hem koop!
Ik wil eigenlijk nog 1 paar schoentjes voor hem erbij kopen zodat ik wat kan combineren.

Wat vinden jullie van zijn schoenen?
En hoeveel schoentjes schaffen jullie eigenlijk aan voor je kindje deze winter?

Liefs Lin

gesponserd

mommysworld

6 reacties

  1. Erg stoere schoenen! Ik zorg dat ze twee paar schoenen hebben. Want als ze een keer door regen of sneeuw nat zijn geworden vind ik een reserve paar erg handig. Meestal 1 paar duurdere en 1 paar wat betaalbaarder.

  2. Leuke schoenen! Ik koop tot nu toe steeds ongeveer iedere vier maanden een paar schoenen voor Eva. Ik wil altijd goed passende en goede kwaliteit schoenen voor haar dus dan vind ik zo’n drie paar per jaar duur genoeg. Ik heb er afgelopen zomer wel een paar roze all stars gympen bij gekocht, kon het niet laten haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *