Lief & Stoer!

Toen wij probeerde om zwanger te worden keek ik vaak al stiekem online naar babykleertjes en ik denk dat de kleertjes van
lief lifestyle mij eigenlijk het eerst opviel!
Al die zachte en mooie pakjes met de tekst lief of stoer vond ik gewoon erg leuk!
Mijn eerste pakje was dan ook van lief! en ook kreeg ik van vriendinnen en familie leuke spulletjes hiervan.

1236917_589497094446465_1027580460_n
Schattige sokjes op de groei 😉

Ik moet eerlijk bekennen naarmate ze wat ouder werden ik langzaam wat minder kocht van dit merk omdat ik dacht dat het meer voor de echte baby-baby’s was, maar toen ik laatst voor mijn mannetjes beiden een outfit van lieflifestyle ontving was ik erg verbaasd want ik zat er dus helemaal naast en zelfs nog in Jayson zijn maat zijn er ontzettend leuke dingen te krijgen!

Ik ontving voor Jayson dit gave outfit wat bij elkaar hoort. De mooie details komen terug op zowel de broek als trui wat het setje zo ontzettend leuk maakt. Ook de kleur van de gave felle broek zie je terug op de trui. Zelf vond hij de spin wel echt cool en omdat ik niet snel kleding koop met afbeeldingen laat lief! wel weer zien dat het ook anders kan !
44

22 33 li1

Voor Luca kreeg ik een mooie grijze warme trui en een ontzettend schattig joggingbroekje
Het broekje is heerlijk voor thuis en als ik zou willen zou hij het zelfs gewoon zo aankunnen want met de leuke zakjes en knoopjes is het al heel wat anders als een simpel joggingbroekje.
De trui is makkelijk te combineren met een leuke jeans of zoals hieronder op de foto gewoon samen!

li3  l4

li

ges

Ik ben erg blij met deze leuke setjes en vanmorgen had Jayson zijn setje aan naar school en dan is het ook wel weer heel leuk dat de juf zegt woow Jayson wat heb je mooie kleren aan!

Vind jij Lief! ook zo’n leuk merk?

Liefs Lin ♥

mommysworld

8 reacties

  1. Wij proberen ook zwanger te worden en inderdaad, ik kijk ook al naar babykleertjes, oeps. Dit merk en het merk Z8 trekt mij heel erg aan… zo leuk allemaal:)

  2. Erg leuk. Ik kocht ook heel veel van lief voor michelle. Voor maxime iets minder. Het is helaas ook wat duurder geworden over de tijd heen, maar het blijft dan ook erg lang mooi na de was. Ik neem aan dat jay 110 heeft inmiddels? Geen idee dat ze deze maat nog hadden joh voor gewone kleding. Ik dacht alleen ondergoed en pyama s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *