Review: Make-up Studio

links_3

De meesten weten inmiddels wel dat ik een eigen salon heb genaamd Nails & More.
Bijna 10 jaar geleden schreef ik me in bij de kamer van koophandel en omdat het toen echt officieel werd moest ik natuurlijk een naam verzinnen!
Ik wilde een goede naam waarin duidelijk was wat ik deed, namelijk nagels, maar wie weet wilde ik nog wel meer gaan doen dus vandaar dat het Nails & More werd ! Ook is het iets wat mensen nieuwsgierig maakt, want wat dan nog meer? Iets wat mensen gaan opzoeken en op mijn site belanden.
Ik ben nog steeds blij met de keuze voor deze naam en uiteindelijk ben ik ook meer gaan doen dan alleen nagels. Ik volgde een cursus tanden bleken, maar uiteindelijk ben ik ermee gestopt. Ik vond dit toch echt iets wat je aan de tandarts moet over laten en daarbij vond ik het ook niet erg leuk om te doen. Klanten zitten een uur in de salon zonder te kunnen praten en moeten hun kwijl opvangen in een bakje. Niet echt geweldig dus! 😉 Wel heb ik er zelf soms nog iets aan door heeel af en toe mijn eigen tanden te bleken en dan weet ik wel precies hoe ik dit zo veilig mogelijk doe.

Iets wat ik wel helemaal geweldig vond om te doen was een cursus visagie. Deze volgde ik bij studio bellezza en ik heb gekozen voor deze studio omdat er gewerkt werd met het bekende make-up merk: Make-up Studio .
Ik vind dit make-up merk ontzettend fijn en ik heb tijdens deze cursus de producten nog beter leren kennen.

vis

Toen ik 2 lipsticks opgestuurd kreeg van Make-up studio was ik dan ook erg blij want ik kende deze fijne lipsticks al, maar deze 2 kleuren had ik nog nooit eerder gehad.
Ze blijven erg lang zitten en de kleuren vind ik erg mooi !

 

lip
Lipstick kleur nummer 19 & 74

Make-up studio heeft naast deze kleuren nog meer mooie kleurtjes, van fel tot de wat rustigere kleuren. Je shopt deze lipsticks voor 15,90!

lipp

Gebruik jij wel eens producten van make-up studio?

Liefs Lin ♥
Review: Make-up Studio

mommysworld

5 reacties

  1. Super fijn merk! Ik heb in mijn visagie kit bijna alleen maar producten van MakeUp Studio. Vooral het concealer palette is een aanrader en helemaal niet zo duur ook.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *