Van ledikantje naar kinderbed!

va

Ik weet nog dat ik me verbaasde als ik om me heen hoorde dat kindjes van 2 al in een gewoon bedje sliepen, want Jayson heeft bijna tot 3 jaar in zijn ledikantje geslapen. Hij heeft nog nooit een poging gedaan om eruit te klimmen en sliep altijd ontzettend goed en lag nog niet opgekropt in zijn bedje. Toen we dan eindelijk besloten hem in gewoon kinderbed te laten slapen vond ik dat best een mijlpaal. Mijn mannetje leek in dat ledikantje heel groot en in dat grotere bed zo klein weer ineens! Hij vond het eigenlijk gelijk goed en was zelfs trots op zijn bed, want natuurlijk paste hierin ook veel meer knuffels! We kochten leuk beddengoed, een goed matras en ook plaatste we een bedrekje zodat hij er niet uit zou rollen.

 image

Nu bij Luca dacht ik ook wel dat we hem pas rond zijn derde leeftijd over zouden leggen van het ledikantje naar een kinderbed, maar ik begrijp nu waarom dat voor sommige kinderen niet is weggelegd 😉 Luca is ten eerste groter dan dat Jayson toen was en ik denk als we hem tot 3 jaar in dat ledikantje laten liggen hij gewoon klem ligt. Ten tweede omdat meneer een echte klimaap is en nu al regelmatig half uit het ledikantje hangt. Ik ging dus alvast opzoek naar kinderbedden  en ik kwam terecht op de website van Misterbed . Ik vind het fijne van online meubels kopen vooral de prijs, je betaalt vaak een stuk minder en ook zie ik mezelf met 2 kinderen nog niet op en neer rijden om een bed te kopen. Dus geen gedoe en gewoon lekker thuis laten bezorgen.

 

 

Ik keek rond en zag zoveel leuke bedden met vooral hele leuke prijzen. Zo verkopen ze complete autobedden of voor de meiden een sleebed van frozen ♥ Als ik een dochter had gehad kocht ik die! Echt zo gaaf!

fr
Disney Frozen sleebed

Het is dat zoiets totaal niet bij onze inrichting past, maar ik denk dat elke jongen
dit fantastisch moet vinden, slapen in een autobed!
ca
Grand Prix autobed wit
Ik zocht voor Luca een bed uit dat goed bij zijn kamertje past. Hij heeft de kleinste kamer in huis en het moest dus niet te groot zijn. Wat ook een eis was mede omdat hij een kleine kamer heeft, was dat we een lade onder het bed wilden. Jayson heeft dit ook en het is echt ideaal. Eind van de dag als de slaapkamer ontploft is met speelgoed, trek je de la open en kun je er alles in kwijt. Dat scheelt weer in het plaatsen van extra kasten, vooral in het kleinere kamertje van Luca.

lu

Het kinderbedje hierboven is het geworden! Hij komt tegen de muur aan te staan waardoor hij er niet uit kan rollen en aan de andere kant plaatsen we voor zolang het nodig is een bedrekje. Met leuk beddengoed in de kleuren van zijn kamertje maken we het helemaal af en dan kan onze kleine man straks echt over van zijn ledikantje naar een echt kinderbed!

Wanneer laat jij jouw kindje slapen in een kinderbed?

Liefs Lin ♥

gesponserd

Van ledikantje naar kinderbed!

mommysworld

5 reacties

  1. Senna was volgens mij al drie toen we hem in een groter bed lieten slapen. Hij heeft een autobed gekregen en is er nog steeds helemaal blij mee 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.