Webshop Hipkleintje

LogoSENZO2_nl

Ik kwam terecht op de ontzettend leuke site van hipkleintje.

Bianca de eigenaresse van de webshop is zelf mama van een dochter en is vorige week nog een keer mama geworden van een prachtig zoontje! Zij weet als geen ander met jonge kindjes welke kleding ze moet verkopen in haar webshop.
De klant tevredenheid staat dan ook in een hoog vaandel en de snelle levering en service die ze bied maken dit voor mij een hele fijne webshop.

Mocht je in de omgeving van Limburg of zuid brabant wonen? Hipkleintje organiseert ook leuke kledingparty’s waar je als gastvrouw ook nog een leuke korting ontvangt en dat terwijl de prijzen al zo laag zijn! Super leuk voor een avondje uit met mama’s onder elkaar  kleding scoren voor de kindjes!

1.

22

Hipkleintje verkoopt merken als: Dirkje, Vinrose, en Blue Seven tot maat 104 maar ik heb
een primeur wat ook de huidige klantenbestand tot nu toe nog niet wist! Vanaf volgende zomer gaat hipkleintje tot maat 128 gaan verkopen!
Wel heel fijn want Jayson is inmiddels bijna uit maatje 104 gegroeid!

Wat ik erg bijzonder vind is dat je op deze webshop een outlet hebt met prijzen vanaf 2,50! Waar kom je dat tegenwoordig nog tegen zulke leuke lage prijzen!

      
dirkje2 grijs     hy

out

Ik mocht wat leuks uitzoeken voor mijn mannetjes dus toen ik in de kast keek zag ik dat ze nog wel wat kleding voor het najaar kunnen gebruiken. Ik heb dit schattige setje voor Luca uitgezocht!
Het is nog iets te groot, maar dat was ook de bedoeling zodat hij dit in het najaar goed past.

lief
Vest Dirkje 9,95         Jeans Dirkje 9,95

Voor Jayson heb ik deze twee leuke T-shirts uitgezocht.
Hij kan het nu al dragen en in het najaar staat dit ook leuk met een vestje!

hip2
                  T-shirt Dirkje 5,95,-

jaysonhip
T-shirt Dirkje 6,45

Ben je benieuwd geworden naar deze leuke webshop met nog leuker de lage prijzen?
Neem dan snel een kijkje op de website van hipkleintje!

Wat vinden jullie van Jayson & Luca hun outfit? En dat van Luca bij elkaar combineren zoals op de foto of toch leuker om hier een donkere jeans onder te doen?

Liefs Lin ♥

Webshop Hipkleintje 

mommysworld

6 reacties

  1. Leuk dat je erover schrijft! Ik heb er ook al kleertjes gekocht. Ik ken de eigenaresse, uit mijn ouderlijk dorp. Nu woon ik vlakbij dus kan de gekochte kleertjes bij haar ophalen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *