De winter in met Lief! Lifestyle

Het is weer zover, we moeten langzaam de zomerjasjes weer gaan opbergen en ze verruilen voor warme winterjassen, sjaals mutsen en handschoenen. Iets wat ik niet heel erg graag doe want ik hou zoveel van de zomer en vind de kou verschrikkelijk, maar okee! Kaarsjes, openhaardje aan en heerlijk achter de computer kruipen met een mega kop koffie heeft ook wel weer iets!

Nadat ik laatst de kasten van de jongens had uitgezocht en weer flink heb aangevuld met nieuwe kleding moesten we dus ook nog winterjassen voor alle 3 de boys. We hebben voor Sem vorige week een super schattige gescoord bij de kringloop in het olijfgroen en omdat hij zo ontzettend snel groeit wilde we niet teveel geld uitgeven aan een duur jasje want hij is er zo weer uit gegroeid. Voor Jay en Luuc vind ik dat weer anders en wel belangrijk dat het een mooie goede jas is. Ze doen er veel langer mee en dragen het dagelijks. Elk jaar komt Lief! Lifestyle weer met super leuke winterjassen en de laatste 2 jaar hebben we de jasjes van de jongens hier vandaan. Ik keek op de website en ik wilde graag voor de jongens dezelfde kleur als het jasje van Sem en mezelf in het olijfgroen en Jeejj ik kwam meteen een hele gave tegen voor Luca met precies de kleur die ik zocht!

Staat het niet cute?! Het is een olijfgroene jas met capuchon en een wat langer model. Je scoort deze hier voor 55,95.
Natuurlijk verkopen ze nog veel meer leuke winterjasjes voor zowel jongens als meiden. Hieronder staat een kleine greep uit de collectie, maar ze hebben nog veel meer leuke! Ben jij nog niet winterklaar voor jouw kindje surf dan dus zeker even naar de website!

mommysworld

5 reacties

  1. Staat hem erg leuk! Ik zoek ook nog een winterjasje voor mijn mannetje ik zal dus eens even rondkijken op de website!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *