Hippe schoentjes voor Luuc!

 

Ik hou van shoplogs en vandaag heb ik er weer eentje! Ik vind het altijd leuk om te delen als we weer iets hebben gescoord! Kijk je mee?
Het werd weer tijd voor nieuwe schoentjes voor Luuc. Veel kleding van Jayson konden we laatst zo doorschuiven naar Luca. Naast alle nieuwe kleding die ik al had gescoord voor hem, heeft hij dus nu een heerlijk volle kast voor de rest van de winter. Ik had een beetje gehoopt dat dit met de schoentjes ook zo zou zijn want Jay had nog nieuwe schoenen staan waar hij heel erg snel eruit was gegroeid, maar Luuc heeft toch nog echt wat maatjes kleiner. Vandaag was het pakketjes dag en kwamen de schoentjes van Luuc binnen van het merk British Knights! Hij pakte ze zelf uit en op Insta kun je wel zien hoe hij reageert: Wauw deze zijn super vet! 😉 Hij moest ze meteen showen aan Sem en ze staan echt super leuk!

 

Inmiddels heeft Luuc maat 27 en wilde ik een donker paar voor de winter.  We kozen zwarte uit die overal wel bij gecombineerd kunnen worden. Ik heb trouwens vaker dit merk gekocht voor de jongens want ze zijn echt niet kapot te krijgen! Door de neus en de goede dikke spekzool blijven ze gewoon echt heel mooi en kan ik ze oprecht aanraden voor de wildebrasjes onder ons!
Op de website van Britisch Knights vind je ontzettend veel leuke modellen en kleuren.


De prijzen vallen erg mee want je kunt ze al scoren vanaf 34,95 en hoe vaak ik wel niet schoenen heb gekocht voor veel hogere bedragen, lagen die binnen een paar dagen in de hoek van de kamer alsof ze al maanden gedragen waren. Kende jij dit merk al? Neem zeker anders zeker even een kijkje op de website!

mommysworld

4 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *