Matchen met je kindje!

 

Ik zie wel eens mama’s met dochtertjes met hetzelfde outfit. Ik vind dat zo schattig! Of tweelingen met dezelfde kleding, maar zelf zou ik dat af en toe doen en niet te vaak.
Jayson Luca en Sem kleed ik af en toe ook in een beetje dezelfde style en wat ik ook erg tof vind is om zelf te matchen bij de kindjes.
Zoals jullie weten zijn we gek op Vans en scoorde wij deze bij OTTO voor ons beiden en Sem die heeft dezelfde! Het staat zo cute als we ze allemaal aanhebben.
Voor Jay en Luuc wil ik dus ook dezelfde nog scoren dus wacht ik even op weer een leuke aanbieding bij OTTO.

Verder kan ik het nooit laten bij 1 item uit deze webshop dus shopte ik alvast voor het voorjaar ontzettend leuke dingen.
Over matchen gesproken we hebben voor alle drie de boys een matchie outfit gescoord bij OTTO waaronder een mooie donkere jeans van Name-it en dezelfde shirtjes.
Voor  mezelf was ik ook aan het rondkijken want ik had nodig nieuwe broeken nodig. Ik zag veel mooie broeken waarvan ik er zeker nog twee of drie ga bestellen!

Hoe cute zijn deze schoentjes bij Sem hetzelfde als mama! ♥

 

Ook scoorde ik nog mooie lingerie waar toen maar liefst 20% korting op zat. Hou dus zeker de site in de gaten voor regelmatige leuke aanbiedingen!
OTTO levert gelukkig altijd erg snel dus mocht jij nog iets nodig hebben kan je hier zeker terecht!

 

mommysworld

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *