Moederdag tip!

 

Aangezien het bijna weer Moederdag is en ik het leuk vind om dan wel iets speciaals te geven was ik al op tijd met het uitzoeken van een cadeau voor mijn moeder.

Ik kwam terecht op de website van yoursurprise.
Ik bestel hier regelmatig producten omdat ze echt leuke en unieke cadeaus hebben.

Ik bestelde voor mijn moeder die een echte keukenprinses is een hele mooie houten snijplank met de tekst : Oma we houden van jou!
Oma flanst altijd voor ons de lekkerste maaltijden in elkaar en helpt mij aardig vaak aan een gezonde maaltijd zodat ik niet hoef te koken met drie kids om me heen.

 

Herkennen jullie dat? Dat je dan gevonden hebt wat je zocht, maar dan toch nog rond blijft neuzen op de site wat ze nog meer hebben!?
Haha nou ik kon het niet laten om deze geniale chupa chups toren voor de kids te bestellen!

Ik denk dat dit een van de beste cadeau’s ooit was voor de kinderen. Haha dan kunnen we aankomen met een tablet of playstation, maar dit is toch serieus geweldig om in de woonkamer te hebben staan!
Alle vriendjes en vriendinnetjes die binnenkomen roepen ook meteen wooohwww! Het leuke is ik de toren gewoon weer kan bijvullen.

Op de website vind je verder een enorm ruim assortiment met gave cadeau’s. Bijna alles kan gepersonaliseerd worden wat jouw cadeau een persoonlijk cadeau maakt.

Ik heb alweer wat leuke dingen gezien zoals een fles drank met daarop dan een tekst en foto voor een jarige of welk feestje dan ook. Ik keer dus zeker met vaderdag ook weer even terug naar de website, maar mijn tip is dus bij deze voor moederdag zeker even om een kijkje te nemen op de leuke website van yoursurprise!

Heb jij al iets gescoord voor moederdag?

mommysworld

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *