Nieuw kledingmerk! MOVE. Kidswear!

Jullie weten van mij dat ik ontzettend gek ben op kleertjes scoren voor de drie boys. Ik koop nog liever kleding voor de kindjes als voor mezelf, herkenbaar voor jullie?
Ik vind het altijd super leuk om weer nieuwe webshops te ontdekken met kleding wat echt mijn smaak is.
Ik hou eigenlijk van een beetje basic kleding voor de jongens. Een mooie stoere, maar vooral goede jeans met een mooie sweater of shirt.
Als ik iets niet echt geweldig vind zijn het kledingstukken met overdreven veel grote teksten erop dus toen ik op de webshop van MOVE. Kidswear terecht kwam werd ik helemaal blij! Allemaal ontzettend mooie basic kledingstukken met een klein lief detail zoals een regenboogje,wolkje,bliksemschichtje of een klein tekstje met het merk Move erop. Daar houden we van en het is ook super leuk en makkelijk om te combineren!

Ik ontving voor Jayson en Luca vorige week een geweldig kledingpakket met deze nieuwe mooie items en inmiddels hebben ze het al meerdere keren gedragen en heb ik meteen al gemerkt dat de kwaliteit van deze kleding echt heel erg goed is ook na een aantal wasbeurten. Het staat ze ontzettend leuk en eerlijk? Het zijn oprecht mijn nieuwe favoriete items in hun kledingkastjes.
De levering van MOVE. Kidswear is ontzettend snel want bestel je vandaag iets voor 16.00 dan heb je het morgen in huis! De prijzen zijn ook erg leuk vooral voor de kwaliteit van het product.

Ik ga jullie natuurlijk even mijn boys showen in hun nieuwe gave shirts!

Hoe super stoer staat dit bij ze?! Ik heb trouwens voor jullie een hele leuke actie en dat is dat je met deze code :  MMWORLD15
een bestelling kunt plaatsen met 15% korting!!
De code is geldig t/m 14 December! Neem dus snel een kijkje op deze leuke webshop!

mommysworld

3 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *