Plezier in de sneeuw!

Mamaaaa kijk het heeft gesneeuwd! Luca kom is kijken! Jay vanmorgen stond dus zwaar enthousiast op toe hij de sneeuw zag!
Pim en ik zaten gisteravond lekker bij de openhaard en toen we zagen dat er zoveel sneeuw lag, waren we even het puberstel die buiten een sneeuwballengevecht hield. Ik snap dus hoe de kindjes zich voelde en meteen naar buiten wilde om te dollen in de sneeuw!
Ik baalde een beetje want Jay zijn winterjas was net gister kapot gegaan en zijn andere jas was hem veel te klein geworden. Niet handig vooral met deze kou. Ik keek gistermiddag even op de webshop van ikbenzomooi om te kijken of ik een leuke winterjas voor jay kon scoren. Dit is een webshop waar ik wel eens vaker over heb geschreven. Ze verkopen ontzettend leuke spullen voor de kindjes. Je shopt hier naast kleding voor je baby of kinderen ook mooie luiertassen, sieraden, speelgoed, kraamcadeaus spullen voor de kinderkamer of verzorgende producten.

Ik kwam twee hele gave jassen tegen voor Jay en ik heb hem uiteindelijk zelf uit die twee laten kiezen. Het is een gaaf jasje geworden van het merk Tumble N dry. Hij is legergroen van kleur en heeft een matte look, is goed warm gevoerd en hij staat hem super leuk!  Gistermiddag heb ik de jas besteld en vanmiddag was hij al binnen! Ik ben zo blij dat die leveringen zo snel gaan tegenwoordig want ik wil, als ik dan iets heb geshopt het ook zo snel mogelijk hebben altijd. 😉
Gelukkig kon Jay zo dus toch gewoon lekker buiten spelen zonder een kapot jasje en spelen ze inmiddels al bijna de hele dag buiten!

Hoe reageerde jullie kindjes vanmorgen op de sneeuw?!

 

mommysworld

6 reacties

  1. Een heel mooi en stoer winterjasje is dat, zeg! Zelf heb ik nog geen kindjes maar ik reageer wel nog op dezelfde manier op sneeuw als vroeger. Super enthousiast dus 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *