Shoplog LCEE, Beebielove & Develab

Afgelopen maand kwam ik weer zoveel leuke kleding voor Jayson en Luca tegen en omdat ik kinderkleding zo leuk vind, ja bijna leuker dan kleding voor mezelf ! Leek het me weer leuk om  de nieuwe items aan jullie te laten zien!

shu

Ik kreeg laatst dit ontzettend stoere setje van LCEE voor Luca binnen.
Ik vind dat ze van dit merk veel leuke dingen verkopen en dat de kwaliteit ook heel goed is en mooi blijft.
De kleding heeft vaak een klassieke uitstraling waar ik wel van hou, soms kleed ik ze stoer aan, maar netjes vind ik ook wel heel leuk altijd! De collectie van LCEE bestaat uit mooie items in primaire kleuren. Alle blouses, shirts, polo’s, colberts, jassen en broeken zijn hierdoor prima met elkaar te combineren voor een stoere, klassieke look. De collectie van LCEE is verkrijgbaar in de maten 62 t/m 86 en in een grote maatserie 92 t/m 152

lcc

Beebielove

De stoere jongenscollectie van Beebielove vind ik ook erg mooi. Gave borgvesten in grijs en denim, hippe joggingbroekjes waar ik normaal niet zo snel voor zou kiezen laat Beebielove zien dat dit ook heel mooi kan zijn!  Bordeaux, antraciet, oranje en navyblauw zijn de kleuren voor deze winter en omdat ik bij de jongens blauw erg mooi vind staan, ben ik blij dat navyblauw er veel tussen zit deze winter! Ook deze kwaliteit is weer erg goed en ook al koop ik ook gerust kleding voor ze bij de primark of wat goedkopere merken, ik merk het verschil wel altijd duidelijk, het blijft echt wat langer mooi.

                                                  Develab

Laatst schreef ik al een stukje over de schoentjes van Develab. Ik was zo tevreden over de stoere laarsjes van Jayson dat ik er nog een paar schoentjes bij wilde van dit merk. Het grootste voordeel vind ik dat dit merk ook past bij Jayson die een hoge wreef en ook nog eens brede voetjes heeft. Het was altijd zo moeilijk om voor hem goede schoenen te vinden dus ik ben erg blij dat ik deze maand dit merk ontdekte! Omdat Jayson bijna naar de basisschool gaat en ik begreep dat de juffen het liefst hebben dat kinderen schoenen dragen met klittenband zodat ze de schoenen zelf weer aan kunnen trekken na bijvoorbeeld gym wilde ik dus nog klittenbandschoentjes erbij! Ik moet zeggen dat ik eerst even moest wennen omdat hij vaak laarsjes draagt, maar kijk hoe leuk ze staan!

Develab           schoe

de

Ken jij deze merken en koop je hier wel eens iets van?

Liefs Lin ♥

Shoplog LCEE, Beebielove & Develab

mommysworld

2 reacties

  1. Leuk hoor. Develab schoenen ken ik wel. Ze zijn vaak wat smaller dus voor onze dochter ideaal. LCEE kende ik niet, Beebielove wel, heeft ook vaak leuke kleding!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *