Shoplog Sem

 

Wat gaat het toch ongelofelijk snel! Sem is inmiddels alweer 4 maanden geweest en groeit als kool. Ik herinner me nog wel toen Jay en Luuc zo klein waren dat ik ook wel aardig vaak moest over switchen naar een grotere maat kleding, maar zo snel dat nu bij Sem gaat herken ik dan weer niet. Inmiddels heeft hij maatje 62/68 en begon hij met maatje 44/50, ik heb dus al heel wat kleertjes uit de kast kunnen halen wat gewoon veel te klein werd, zonde, maar natuurlijk wel een ontzettend goede reden om weer gave nieuwe kleertjes te scoren! Pim en ik houden gelukkig van dezelfde kledingstyle voor onze boys, maar ook zijn we niet heel makkelijk en moet het wel goed matchen bij elkaar.

Ik kwam via Instagram de webshop van Babyscloset tegen en waaaa ik ontving te schattige kleertjes voor Sem dus dit moet ik even delen met jullie!
Op de website van Babyscloset vind je vooral unieke customized T-shirts en kleding,  leuke accessoires en nog veel meer!

Als je naar de website surft zie je dat je veel monochrome items vind, maar soms toch ook artikelen met een vleugje kleur. Het leuke aan deze webshop is dat je unieke kleertjes kunt bestellen die je niet zomaar in de winkels ziet hangen. Ik hou ervan als het net even anders is. Wil je hetzelfde gekleed als jouw kindje? Ze hebben ook een mama collectie! Supervet!

Ik ben meestal in mijn artikelen die ik schrijf enthousiast en dat is vrij logisch want ik schrijf alleen over webshops en kleding die ik ook daadwerkelijk leuk vind, maar ik werd nu wel heel enthousiast want de bestelling die we ontvingen is zo super schattig! Kijk mee!

Kijk wat een geweldige broekjes ik voor Sem ontving. Wij houden  toch wel van vrij basic, wel weer van kleur en af en toe iets met een printje, dat gecombineerd met een basic shirtje kan zo leuk staan. Het okergele broekje viel me als eerst op. Als je kijkt naar de kleuren in de babykamer van Sem zie je precies deze kleur okergeel en ik hou gewoon van het opvallende kleurtje wat zowel bij jongens als meisjes kan. Het broekje met de pandakopjes erop vind ik zo schattig en hilarisch, het staat heerlijk eigenwijs. Ik combineer het wel met bijvoorbeeld een grijs effen shirtje zodat het niet te druk word. En als laatste een grijs basic broekje. Ze staan ontzettend leuk en je kunt vooral zien dat dit echt van goede kwaliteit is!

Staat het niet super schattig? De foto met het okergele broekje met bijtjes is toch wel echt mijn favoriet.
Heel leuk ook dat vingertje zo precies toen ik de foto nam, haha lekkerkind!

mommysworld

4 reacties

  1. ja heel snel groeit hij zeg, en die lach, je blijft het knuffelen 🙂 We zouden het leuk vinden als je op korte termijn ook ( misschien samen met je moeder) onze Olivia komt bewonderen. Neem je contact met me op? liefs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *