Verjaardags cadeautjes 7 jarige

Afgelopen zaterdag was Jay natuurlijk jarig en werd hij 7 jaar! We vieren zijn verjaardag aankomend weekend omdat de kindjes vorig weekend bij hun papa waren. Ik ben alleen altijd zo’n twijfelkont wat ik nou cadeau kan geven en wist gewoon niks te bedenken!

Uiteindelijk kwam Jay heel hard aangescheurd op een spacescooter van het buurjongentje en riep hij mega enthousiast hij er ook wel heeeel graag eentje wilde hebben. Ik keek een beetje rond op verschillende websites, maar ik vond de prijzen nog wel vrij hoog liggen. Uiteindelijk scoorde ik er eentje via marktplaats en een zo goed als nieuwe, maar voor een veel leukere prijs! Ik ben met dat soort dingen niet zo heel moeilijk omdat we echte jongens hebben en ik weet er soms ook best lomp mee omgegaan word.

Wel wilde ik er nog iets leuks bij hebben en ik kwam terecht op de webshop van rodebeagle. Ze verkopen hier van alles zoals leuke pluche knuffels, beren, andere dieren en figuren. Verschillende soorten speelgoed, of leuke sleutelhangers wat ik ook wel een leuk idee vond voor de traktaties op school. Uiteindelijk zocht ik een gave bestuurbare auto uit voor hem en hij vind hem geweldig! Ze hadden heel veel soorten, maar dit is hem geworden.

Super leuk en hij is er zo blij mee! Vind jij het ook altijd lastig om cadeautjes te verzinnen?

 

mommysworld

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *