Lief op reis!

Op reis gaan is voor mij iets wat bij mijn leven past. Jullie zien het regelmatig voorbij komen dat wij met een zga camper op pad gaan en ik heb ook al verteld wij een camper aan het opknappen zijn om daar zoveel mogelijk mee weg te gaan, samen alleen, maar ook zo vaak mogelijk met de kindjes. De kindjes houden van reizen net als mij op welke manier dan ook. Ik ben geloof ik toen Jay 2 maandjes oud was met het vliegtuig naar Turkije gegaan. Toen hij 5 maandjes oud was heb ik mijn ouders verrast door een ticket te boeken naar Portugal waar zij op dat moment waren om een weekje bij ze te verblijven.

Ik reis nu nog steeds erg veel met ze en toen LiefLifestyle aankwam met dit te gekke koffertje voor de boys werd ik dan ook erg blij!
De jongentjes pakken namelijk inmiddels hun eigen koffertje in als we op vakantie gaan.
Eerder hadden we allemaal een box, maar hoe handig zijn deze te gekke koffertjes van LiefLifestyle!

Op deze manier kunnen de jongens zelf hun koffertje inpakken als ik ze vertel we impulsief weer eens een trip gaan maken!
Jayson is natuurlijk al 7 jaar en weet inmiddels echt wel wat hij zelf moet inpakken en van Luca had ik dat nog niet verwacht op 5 jarige leeftijd, maar dat is onze meneer fashion boy die je nooit zou aantreffen met een verkeerd outfit als ik eens vergeten ben hun kleertjes klaar te leggen voor school. Hij pakt dus ook zorgzaam zijn spulletes bij elkaar. Wij reizen voornamelijk met de camper, maar ook voor vliegreizen zijn deze koffertjes zo ontzettend handig!

Neem vooral een kijkje op de leuke pagina van LiefLifestyle ik ben oprecht fan van Lief! niet alleen om artikelen zoals deze, maar ook word ik elkde dag weer happy van hun winterjasjes!

mommysworld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *