Review: Andrélon Keratine Repair

gt

Ondanks dat deze andrelon lijn al een tijdje bestaat, wilde ik er toch graag een blogje over schrijven.
Waarom? Omdat ik het net eigenlijk pas voor het eerst getest heb, en ontzettend blij ben met deze lijn van Andrelon!

Het gaat om de Andrelon Keratine Repair lijn.

andre1

Ik heb de shampoo en de conditioner eerst gekocht om te kijken of ik hem fijn vond.

Een aantal maanden geleden ontdekte ik iets wat geen vrouw wilt meemaken.. afgebroken plukken haar!
Vreselijk… Ik heb het te vaak geblondeerd en ook nog hairextentions gehad die ik er vervolgens na een paar weken er weer uit heb laten halen. Ik kon niet wennen aan die waxjes op m’n hoofd en sliep gewoon totaal niet lekker.
Daarbij fohn ik het altijd en gebruikte ik dagelijks een stijltang. Je denkt dat dat geen kwaad kan totdat het dus mis ging!
Ik kon het niet meer los dragen want de afgebroken plukken haar waren zo kort dat ze rechtop stonden!
Ja jullie mogen best lachen! Stond ook heel sexy lang blond haar… met bovenop stekels!
Gelukkig wist ik het met knipjes een beetje te verbergen, maar inmiddels zijn gelukkig mijn stekels nu weer aardig gegroeid en kan ik het weer los dragen! Nu ik net terug ben gekomen van vakantie merk ik dat mijn haar wel weer heel droog is geworden en besloot ik dus deze Andrélon Keratine Repair te proberen.

De Keratine Repair Shampoo (€4,39 – 300 ml)

Ik moet zeggen dat ik nooit bij shampoo’s denk dit is fijn! Mijn haar is gewoon zo droog van mezelf dat het vaak na het wassen met een shampoo nog droger aanvoelt.
Ook met deze shampoo had ik dit bij het uitspoelen, maar wat ik wel fijn vind is dat hij lekker schuimt en ik het idee dan toch wat meer heb dat je haar schoon is als bij shampoo’s waarbij er amper schuim afkomt.

De Keratine Repair Intensieve Conditioner (€4,59 – 300 ml)

FullSizeRender

Ik wordt al blij als ik conditioner gebruik van welk merk ook. Het voelt tijdens het inmasseren al stukken beter aan!
Het resultaat is bij mij pas duidelijk als ik mijn haar droog heb gemaakt.
Met veel conditioner’s voelt het dan alsnog weer heel droog aan en kan ik het met een serum weer een beetje goed krijgen, maar met deze keratine lijn van andrelon merkte ik duidelijk een verschil.
Mijn haar voelt erg zacht aan, en het lijkt meteen een stuk minder droog.
Ik ben tevreden en dan vooral over de conditioner!
De andere producten met o.a. het 1 minuut masker en het serum wil ik dus ook zeker nog gaan testen!

beauty_hair_by_cyrillagel-d57o2v3

Welke shampoo en conditioner gebruik jij?
En extra tips voor droog haar zijn natuurlijk welkom!

Liefs Lin ♥

mommysworld

4 reacties

  1. Ah wat verschrikkelijk afgeknapte plukken haar! Hoe grappig je ook schrijft, ik kan er niet om lachen. Als je haar maar goed zit toch? Maar ik denk dat jij echt wat hebt aan de conditioner van Moroccan Oil, De fles is wat duurder maar ik gebruik hem zelf nu zo’n 3 maanden en er is zo’n 1/5de deel uit. Je hoeft maar weinig te gebruiken. Sinds ik het gebruik is mijn haar zoveel beter geworden!

    • Cassandra klopt hoor. Is eigenlijk ook helemaal niet leuk. Nu het er weer uitziet alsof het in laagjes geknipt is en ik geluk heb met heel snel groeiend haar kan ik er weer een beetje om lachen, want ja mijn eigen domme schuld! Heb er wel van geleerd door het nooit meer zelf te verven, niet te vaak te stijlen en wat kouder te fohnen. Ik ben wel heel benieuwd naar de Moroccan oil wat je zegt! Dus ga hier even naar kijken!

      • Ik heb hem zelf als het goed in 1 van mijn maand favorieten staan. Föhnen en/of stylen, maar gebruik dan wel een hitte protectie spray die je van te voren in je haar sprayt. Hierdoor gaan de punten niet zo snel kapot omdat je haar berschermd is tegen de hitte. <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *