5 leuke kerstfilms!

fil

Rond deze tijd kan ik echt genieten van een kerstfilm na een drukke dag. Kaarsjes aan, warme chocolademelk en heerlijk op mijn hoekbank onderuit gezakt kijken naar een leuke film. Inmiddels hebben we al heel wat kerstfilms gezien. Vandaag een blog met 5 leuke kerstfilms!

kerstboo

Four Christmases

Een gelukkig stelletje gespeeld door Vince Vaughn en Reese Witherspoon zijn van plan kerst samen door te brengen op een exotisch oord. Door de mist op kersochtend gaat er geen vlucht en moeten ze verplicht op familiebezoek wat net even allemaal anders loopt dan dat de bedoeling was. Ik vond deze film erg leuk en wil hem ook nog wel een tweede keer zien!

The holiday

Waarschijnlijk ken je deze film met de leuke Camerion Diaz, Jude Law, Kate Winslet en Jack Black al, maar hij blijft leuk!
Amanda is een Amerikaanse vrouw met een druk leven. Iris is een Engelse vrouw die de moed heeft opgegeven in de liefde. Wanneer ze elkaar online via een site voor woningruil ontmoeten, besluiten ze voor een periode van twee weken van huis en leven te wisselen. Beiden ontmoeten ze iemand, maar de dilemma’s zijn nog niet voorbij!

Love Actually

Als er één ultieme kerstfilm is waar ik geen genoeg van kan krijgen, dan is het Love actually wel. Na 20 keer kijken ben je het dansje van Hugh Grant écht nog niet zat en daarnaast is het té leuk om All I want for Christmas met karakter Joanna mee te blèren!

A Merry Friggin’ Christmas

Ik moet zeggen dat ik deze film niet helemaal heb gekeken omdat hij bijna afgelopen was toen hij opstond, maar deze ga ik zeker nog even opnieuw kijken! Body Mitchler en zijn gezin moeten deze kerstmis doorbrengen met de van hun vervreemde familie, die ook nog eens bevolkt wordt door buitenbeentjes. Hoe graag hij zijn bloedverwanten ook zou negeren, hij komt er niet onder uit. Als hij er achter komt dat hij alle cadeautjes voor zijn zoon thuis heeft gelaten, reist hij samen met zijn eigen vader terug naar huis in een poging om vliegensvlug weer terug te keren met de cadeaus: binnen acht uur en voor zonsopgang!

Home alone

Ik heb natuurlijk even gegoogeld welke film nou het hoogst scoorde en ik kon het weten natuurlijk.  De films van home alone uit 1990 blijven nog steeds een grote publieksfavoriet!

Wat is jouw favoriete kerstfilm?

liefs

mommysworld

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *