Begin het schoolseizoen met Kidzroom!

Kidzroom_high Begin het schoolseizoen met Kidzroom!

Vrooom 2015-2

Na de zomer is het zover, Jayson wordt dan 4 en dat betekent tijd voor de basisschool!
Bij de basisschool hoort natuurlijk wel een gave tas dus gingen we samen opzoek op het internet!
Ik moet eerlijk bekennen toen hij me direct een spiderman tas aanwees ik gauw weg klikte en ineens een hele mooie collectie tegenkwam van het tassenmerk Kidzroom.

De tassen van Kidzroom zijn er in allerlei leuke uitvoeringen met bijvoorbeeld auto’s, fruit, dieren, bootjes of een stoer ankertje!
Wij hebben gekozen voor de Ahoy Captain met het ankertje! Lekker stoer en jongensachtig.

Offshore collectie

Bij dit tassenmerk hebben ze erg goed nagedacht over de afwerking. Zo hoop je normaal dat je kleuter jouw tas niet open krijgt, maar met hun eigen schooltasje is het toch wel erg handig als ze dit makkelijk zelf kunnen doen!
Door de labels aan de rits krijgt Jayson de tas zelf heel makkelijk open en dicht en ik denk ook dat de juf dat straks wel waardeert als ze dit anders keer 35 kleuters moet doen.
Ook zijn de schouderbanden van het foam materiaal erg fijn zodat ze niet kunnen klagen over een rugzakje die niet fijn zit!
En het allerleukste zijn toch wel de lage prijzen van deze tassen want ze zijn al te koop vanaf 15,95!

Fire Fighter 2015-3 Fruit 2015-2

Toen de tas binnen was vroeg Jayson gelijk of hij morgen al naar school mocht en wat ik dan allemaal in de tas ging stoppen van lekkers.
Toen ik zei dat we nog even lekker verder gaan genieten van de zomervakantie vond hij het goed, maar dan wilde hij er wel even mee spelen en hem vol stoppen met speelgoed!

tgt

kuu
tgttt
gesponord

We genieten nog even heerlijk van de zomervakantie, maar één ding is zeker, Jayson gaat straks lekker hip naar de basisschool!

Vond jij het moeilijk toen jouw kindje voor het eerst naar school ging?

Liefs Lin♥

mommysworld

11 reacties

  1. Leuk tasje. Ik kan ze van harte aan bevelen. Mijn gaat naar groep 6 en pas nu is haar Kidzroom tas aan vervanging toe. Ook de tas van mijn jongste brokkenpilootje gaat al 4 jaar mee.

  2. Heel erg schattig om te zien hoe blij Jayson met zijn tas is, en hoe graag hij naar school wil!! Hier sjouw ik voorlopig nog even alles zelf mee 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *