Beroemde babykamer

Er zijn ontzettend veel blogs en artikelen geschreven over onze baby kamer de kamer van Luca!
Echt ontzettend grappig om te zien ik had wat foto`s geplaatst op de website babybytes.
Toen mijn man later op google bij afbeeldingen zocht naar een lamp kwam hij ineens onze babykamer tegen waar een heel artikel over geschreven was!  Ook op pinterest en andere websites stonden overal de foto`s. Erg leuk om te zien en schreef ik er natuurlijk zelf ook nog even een stukje over ! Ook omdat er ontzettend veel vragen waren over waar we de spulletjes gekocht hebben en ik niet overal kon reageren vertel ik dat hier!

Eerst onze beroemde babykamer 😉

7.. 8.. 2.. 3.. 4.. 6..

Luca heeft het kleinste kamertje in ons huis, Toen ik zwanger was en de kamer vergeleek qua grootte met
die van Jayson dacht ik wel even wat gaan we hier nou eens mee doen!?
Ik was bang dat het te klein zou zijn en er alleen een bedje in zou passen.
Uiteindelijk zeg ik eerlijk we vinden het nu het leukste kamertje in huis! Zo knus en gezellig en zo zie je maar weer dat je helemaal geen grote kamer nodig hebt om er wat leuks van te maken!

8..

We hebben van te voren helemaal niks bedacht over hoe het zou moeten worden. We hadden de meubeltjes eerst gekocht en toen kwam ik deze gave sloophout behang tegen van de behangwereld.
Ik was bang dat een hele muur daarmee te druk zou worden dus toen hebben we het tot de helft gedaan en op de plek waar het stopt een houten plint geplaatst.
De bovenkant is geverfd in het mintgroen ( hier waren veel vragen over welke kleur dit is, maar we hebben dit laten mengen met 2 kleuren waarvan ik dacht dat het dit zou worden, omdat ik nergens exact deze kleur kon vinden!

6..

Op deze foto zie je een deel echt steigerhout in het midden dit was meer noodzaal want we kwamen behang tekort ! 😉 En uiteindelijk vind ik het juist heel erg leuk! Ook het hart van hout heeft mijn man zelf gemaakt.

De lamp is van de Ikea

De houten tak waar de kleertjes aan hangen heb ik gekocht bij tuinland

Het houten kistje aan de muur ( inmiddels overal bijna gewoon te koop van die leuke sinaasappel kistjes) was toen wij dit zochten echt nergens te vinden dus ook dit heeft mijn man toen zelf gemaakt!
De dekentjes zijn door mijn moeder gemaakt ( echt een handige familie he 😉 als je op wafelstof zoekt kom je ontzettend veel leuke stofjes  tegen!

Ik denk dat ik alles nu zo`n beetje heb opgenoemd ! En als jullie nog vragen hebben kun je ze natuurlijk hieronder stellen 🙂

Mischien nog leuk om te zien hieronder wat links van de artikelen die over onze kamer werden geschreven!

 lippenstiftenluiers

Babykamerinspiratie

themommydiaries

Hoe zijn jullie op ideetjes gekomen voor jullie kamers?

Liefs Lin

mommysworld

13 reacties

  1. Wat een leuk kamertje! Vind het echt prachtig ingericht. Ik heb het kamertje al overal voorbij zien komen. Maar dit artikel is extra leuk omdat het jouw eigen babykamer is. Het valt trouwens totaal niet op dat het kamertje klein is.

    • Ah lief dankje Conchita! Nee het valt mee he? voor nu is hij absoluut nog goed en groot genoeg voor Luca, wel weer een uitdaging als hij groter is wat we er dan weer van gaan maken! en misschien gaan we er dan zelf wel liggen, offeren we onze kamer voor hem op 😉

  2. Jup via pinterest heb ik jullie mooie kamer ook opgeslagen op mijn laptop. Echt super mooi!
    Pinterest is gewoon dé inspiratie bron voor mij als het aankomt op home & living 🙂

  3. Wat een mooie kamer, geen wonder dat e zo populair is 😉 wij hebben hetzelfde behang met groen en blauwtinten op onze zolderkamer…het blijft leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *